Παναθηναϊκός: Απαραίτητο στην νέα εποχή Τερίμ…

Τερίμ: «Ευχαριστώ τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για αυτούς τους λόγους»

Αυτές τις τελευταίες μέρες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην τεχνική ηγεσία η ομάδα βρέθηκε από το ζενίθ στο ναδίρ: ήταν πρώτη στη βαθμολογία και φαβορί για την επόμενη φάση του Κόνφερενς και σε τρία ματς (Μακάμπι, Ατρόμητος, Αρης) πετάχτηκαν οι κόποι 2.5 ετών.

Θα δούμε αν ο Φατίχ Τερίμ μπορεί να μιλήσει στην καρδιά των παικτών ώστε στο β΄ γύρο και στα πλέι-οφ να αφήσουν πίσω τους την ήττα από την Μακάμπι και τις κατραπακιές στην Σούπερ Λίγκα.

Ο Τούρκος είπε ότι θα βάλει δικά του στοιχεία στην ομάδα, θα τον έχουν πληροφορήσει ότι ακόμα κι αν αποφασίσει να παίξει δίχως …πορτιέρο κανείς δεν θα του πει τίποτα αρκεί ο Παναθηναϊκός να νικά.

Τόσα χρόνια χωρίς τίτλο είναι αβάσταχτα για έναν οργανισμό σαν τον Παναθηναϊκό που έχει μάθει να αντιδρά σπασμωδικά στα άσχημα δίχως κανείς να έχει την πυγμή να επικοινωνήσει στον κόσμο τα πραγματικά θέματα που έχει το κλαμπ και δεν το αφήνουν να ορθοποδήσει.

Δείτε π.χ τι ανακατωσούρα έχει δημιουργηθεί με το συμβόλαιο του Μπρινιόλι και τι ερμηνείες δόθηκαν μετά την άθλια του παρουσία στο Περιστέρι.

Πράγματα που δημιουργούν εστίες φωτιάς που σιγοκαίουν και με την πρώτη αποτυχία “πνίγουν” το κλαμπ που χρειάζεται από εδώ και πέρα προσωπικότητες (εντός κι εκτός τεσσάρων γραμμών) για να το τραβήξουν μακριά από την εσωστρέφεια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News