Ποιος είναι ο Ολιμπίου Μορουτάν που γράφτηκε για Παναθηναϊκό και Τερίμ

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία ο Παναθηναϊκός τσεκάρει τον Ολιμπίου Μορουτάν και το newspao.gr σας αποκαλύπτει το προφίλ του παίκτη.

Ποιος είναι ο Ολιμπίου Μορουτάν που γράφτηκε για Παναθηναϊκό και Τερίμ

Ο Παναθηναϊκός κινείται σε ρυθμούς μεταγραφών και ένα από τα ονόματα που γράφτηκαν είναι κι αυτό του 24χρονου άσου Ολιμπίου Μορουτάν.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει καταγωγή από τη Ρουμανία, είναι εξτρέμ και τη δεδομένη χρονική στιγμή αγωνίζεται στην Ανκαραγκουτσού.

Από εκεί και πέρα στην ποδοσφαιρική του καριέρα έχει αγωνιστεί στη Γαλατάσαραϊ με αποτέλεσμα να έχει συνεργαστεί και με τον Φατίχ Τερίμ, ο οποίος μάλιστα του έχει μεγάλη εκτίμηση.

Επιπλέον είναι διεθνής με την εθνική Ρουμανίας από το 2021 και γενικότερα στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε έξι ομάδες εκ των οποίων και η Στεάουα, Μποτοζάνι.

Τέλος, φέτος έχει αγωνιστεί 18 φορές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας συνολικά 3 γκολ και 2 ασίστ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr