Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Χτυπά την πόρτα της Ανκαραγκιουτσού για Μορουτάν»

Τα ονόματα που συνδέονται με τον Παναθηναϊκό δίνουν και παίρνουν στην Τουρκία με τελευταίο να είναι αυτό του Ολιμπίου Μορουτάν.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Χτυπά την πόρτα της Ανκαραγκιουτσού για Μορουτάν»

Παρέλαση ονομάτων από την Τουρκία έχει γίνει τον τελευταίο καιρό στον Παναθηναϊκό όσον αφορά τους μεταγραφικούς του στόχους κι ο λόγος που γίνεται αυτό είναι φυσικά ο Φατίχ Τερίμ.

Με την έλευση του νέου προπονητή στους πράσινους, τα ονόματα που ακούγονται για πιθανούς στόχους του συλλόγου είναι πολλά με τελευταίο να είναι εκείνο του Ολιμπίου Μορουτάν.

Ο 24χρονος Ρουμάνος αγωνίζεται στην Άνκαραγκιουτσου ως εξτρέμ και χαίρει μεγάλης εκτίμησης του νέου τεχνικού του Τριφυλλιού από τη συνύπαρξή τους στη Γαλατάσαραϊ.

Από εκεί και πέρα σύμφωνα με πληροφορίες της «Fanatik» ο Παναθηναϊκός είναι πολύ πιθανό να χτυπήσει την πόρτα ης ομάδας της Άγκυρας στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι, προκειμένου να κάνει δικό της τον Μορουτάν.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι η Άνκαραγκιουτσου πλήρωσε 3 εκατ. ευρώ, για να τον αποκτήσει στο παρελθόν και με τον Τερίμ στην Γαλατά έπαιξε σε 19 ματς βρίσκοντας δίχτυα τρεις φορές και δίνοντας τέσσερις ασίστ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr