Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Κοιτάζει τον Χατζηδιάκο με φόντο το καλοκαίρι»

Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Κοιτάζει τον Χατζηδιάκο με φόντο το καλοκαίρι»

Γνωστή ιστοσελίδα έβαλε στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό τον Έλληνα διεθνή, Παντελή Χατζηδιάκο.

Η μισή… Εθνική Ελλάδος έχει «παίξει» την τελευταία εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός αναζητά σέντερ μπακ και ένα από τα ονόματα που έχουν έρθει στο προσκήνιο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportime, είναι και αυτό του Παντελή Χατζηδιάκου.

Ο Έλληνας άσος μεταγράφηκε μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στην Κάλιαρι, με τη φανέλα της οποίας όμως δεν έχει καταφέρει να γίνει βασικός σε όλα τα ματς. Είναι χαρακτηριστικό πως 3 από τα 4 τελευταία στη Serie A τα έχει δει από τον πάγκο.

Κάπου εκεί φαίνεται πως εμφανίζεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ψάχνει σοβαρά και έντονα την προοπτική της απόκτησης του, με τον νέο προπονητή του τριφυλλιού, Φατίχ Τερίμ να είναι ενήμερος και θετικός για αυτό το ενδεχόμενο.

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν θα είναι εύκολη υπόθεση καθώς η ομάδα της Σαρδηνίας κατέβαλε 2 εκατ. ευρώ για τον αποκτήσει από την Άλκμααρ και όπως είναι λογικό θα αξιώσει χρηματικό ποσό για να δώσει την καταφατική της απάντηση.

Στα 26 του χρόνια, ο Παντελής Χατζηδιάκος έχει αγωνιστεί 16 φορές την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχοντας σκοράρει και μια φορά ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News