Παναθηναϊκός: Ανατροπή σκηνικού με Λημνιό - Μπακασέτα
Τον Τάσο Μπακασέτα περιμέναμε, Δημήτρης Λημνιός μας προέκυψε την Παρασκευή, με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι ο αρχηγός της εθνικής έπεται.
Ο νεαρός εξτρέμ είναι παίκτης που άφησε καλές εντυπώσεις όταν έπαιζε στον ΠΑΟΚ, ξενιτεύτηκε για να αυγατίσει το εισόδημά του κι επανέρχεται στην πατρίδα πλουσιότερος σε εμπειρίες κι αγωνιστικές παραστάσεις.
Εν έτη 2023 και σύντομα 2024, βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι όπου το διαχρονικό, παραδοσιακό, συναντά το νέο κύμα.
Εκεί όπου ναι μεν οι ομάδες ποντάρουν πολλά στους λεγεωνάριους, όμως ,κατά τα ψέματα, τον κόσμο τον συγκινούν πιο πολύ οι συμπατριώτες του, ειδικά αν αυτοί τυγχάνουν να είναι και καλοί ποδοσφαιριστές.
Ο Έλληνας νιώθει περισσότερα από το μεγαλείο του συλλόγου, ταυτίζεται με τους ανθρώπους στην εξέδρα και μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω σε κρίσιμα σημεία.
Ο Λημνιός έχει κάνει πρωταθλητισμό και ταιριάζει σε ένα αγωνιστικό περιβάλλον όπου οι ταχύτητες σιγά σιγά ανεβαίνουν, η τάση για να “ανοίξει” το γήπεδο είναι κάθε φορά ζητούμενο, τα σβέλτα πόδια είναι το παν και πληρώνονται αδρά, η ικανότητα στην προσωπική φάση ισοσκελίζει τη σκέψη.
Περισσότερα στα γήπεδα…
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ενδεκάδες Μπέτις – Παναθηναϊκός: Πώς θα παίξουν, τα τελευταία νέα
- «Ο Χολμς ίσως είναι εκτός δωδεκάδας στο Παναθηναϊκός-Ερυθρός, οι λόγοι»
- Ραπτόπουλος: «Απαισιόδοξος για Παναθηναϊκό, 3-1 υπέρ της Μπέτις»
- «Λήφθηκε απόφαση για πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ στον Παναθηναϊκό»
- Το δίδυμο στόπερ που μπορεί να αλλάξει επίπεδο τον Παναθηναϊκό