Παναθηναϊκός: Ανατροπή σκηνικού με Λημνιό - Μπακασέτα

Παναθηναϊκός: Ανατροπή σκηνικού με Λημνιό - Μπακασέτα

Τον Τάσο Μπακασέτα περιμέναμε, Δημήτρης Λημνιός μας προέκυψε την Παρασκευή, με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι ο αρχηγός της εθνικής έπεται.

Ο νεαρός εξτρέμ είναι παίκτης που άφησε καλές εντυπώσεις όταν έπαιζε στον ΠΑΟΚ, ξενιτεύτηκε για να αυγατίσει το εισόδημά του κι επανέρχεται στην πατρίδα πλουσιότερος σε εμπειρίες κι αγωνιστικές παραστάσεις.

Εν έτη 2023 και σύντομα 2024, βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι όπου το διαχρονικό, παραδοσιακό, συναντά το νέο κύμα.

Εκεί όπου ναι μεν οι ομάδες ποντάρουν πολλά στους λεγεωνάριους, όμως ,κατά τα ψέματα, τον κόσμο τον συγκινούν πιο πολύ οι συμπατριώτες του, ειδικά αν αυτοί τυγχάνουν να είναι και καλοί ποδοσφαιριστές.

Ο Έλληνας νιώθει περισσότερα από το μεγαλείο του συλλόγου, ταυτίζεται με τους ανθρώπους στην εξέδρα και μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω σε κρίσιμα σημεία.

Ο Λημνιός έχει κάνει πρωταθλητισμό και ταιριάζει σε ένα αγωνιστικό περιβάλλον όπου οι ταχύτητες σιγά σιγά ανεβαίνουν, η τάση για να “ανοίξει” το γήπεδο είναι κάθε φορά ζητούμενο, τα σβέλτα πόδια είναι το παν και πληρώνονται αδρά, η ικανότητα στην προσωπική φάση ισοσκελίζει τη σκέψη.

Περισσότερα στα γήπεδα…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News