Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Ρώτησε για εξτρέμ και δεξί μπακ ο Τερίμ»

Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Ρώτησε για εξτρέμ και δεξί μπακ ο Τερίμ»

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώρια για χρονοτριβές και σαρώνει την αγορά για μεταγραφές, με τους Τούρκους να φέρνουν στο προσκήνιο άλλα δύο ονόματα,

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας, «Fotospor», «ο Παναθηναϊκός επικοινώνησε με την Μπεσίκτας για τον Γάλλο μπακ, Βαλεντίν Ροσιέ και τον Αλγερινο χαφ-εξτρέμ, Ρασίντ Γκεζάλ».

«Η ελληνική ομάδα επικοινώνησε με την Μπεσίκτας και για τους δύο παίκτες. Έλαβε πληροφορίες για την τιμή του Γάλλου δεξιού μπακ, ενώ ζήτησε επίσης αναφορές για τον τραυματισμό του Γκεζάλ», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Να επισημάνουμε, βέβαια, πως από την ημέρα που ο Τερίμ ανέλαβε τον Παναθηναϊκό έχουν γραφτεί από Τουρκία τα ονόματα των Μπακασέτα, Μπελχαντά και Μαρκάο με τις πληροφορίες και τη βάση των ρεπορτάζ να ελέγχεται.

Και αυτό γιατί ουκ ολίγες φορές οι γείτονες έχουν γράψει διάφορα περίεργα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News