Οριστικό: Θα μεταδοθεί σε κανάλι του Ατζούν το Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα

Οριστικό: Θα μεταδοθεί σε κανάλι του Ατζούν το Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα

Κανονικά σε κανάλι του Ατζούν στην Τουρκία θα μεταδοθεί ο αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΣ Γιάννινα από το γήπεδο της Λεωφόρου λόγω υψηλού ενδιαφέροντος για το ντεμπούτο του Φατίχ Τερίμ.

Το impact της μεταγραφής του Τερίμ στον Παναθηναϊκό είναι τεράστιο, κάτι το οποίο δείχνουν και οι αριθμοί στα social media της πράσινης ΠΑΕ.

Το Τριφύλλι αύξησε τους ακόλουθούς του σε λιγότερο από μια εβδομάδα κατά 130.000+ ακόλουθους στο Instagram κι αυτή είναι μονάχα η αρχή.

Το ενδιαφέρον από την Τουρκία για τους αγώνες του Παναθηναϊκού είναι τεράστιο και έτσι η πρώτη αναμέτρηση για το 2024 στη Λεωφόρο θα μεταδοθεί από κανάλι του Ατζούν στη γειτονική χώρα.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί μέσω του καναλιού TV 8.5, ενώ να σημειωθεί ότι απέκτησε τα δικαιώματα για όλο το πρωτάθλημα, έχοντας όμως ως επίκεντρο τους πράσινους λόγω του Φατίχ Τερίμ.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News