Αποκλειστικό: Η αλήθεια για Παναθηναϊκό και Μπακασέτα!

Αποκλειστικό: Η αλήθεια για Παναθηναϊκό και Μπακασέτα!

Μπορεί στην Τουρκία να θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του Τάσου Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο, οι πληροφορίες του newspao.gr λένε πως δεν έχει υπάρξει (ακόμα) προσέγγιση στον ποδοσφαιριστή από την πλευρά του Τριφυλλιού.

Σύμφωνα με το newspao.gr, μέχρι και την Πέμπτη (28/12) ο Τάσος Μπακασέτας δεν είχε μιλήσει με κάποιον άνθρωπο του Παναθηναϊκού για ενδεχόμενη μετακίνησή του στη Λεωφόρο – οπότε δεν υπάρχει και τίποτε επίσημο ως προς τα ποσά.

Για αυτό και από την Τουρκία, επίσης, δεν προκύπτει και κάτι νεότερο σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο «καίει» τους φίλους των «πρασίνων».

Βέβαια, αυτό δεν αποκλείει το γεγονός πως οι διαδικασίες μπορεί να κινηθούν γρήγορα για την απόκτηση του «Μπάκα» μετά από εκείνη του Λημνιού, διότι η πίεση του χρόνου είναι πολύ μεγάλη.

Ο Παναθηναϊκός με… αέρα Εθνικής Ελλάδος, έχει τη δυνατότητα να τονώσει το ελληνικό του στοιχείο και να φέρει μερικούς από τους καλύτερους παίκτες της «γαλανόλευκης».

Ο Φατίχ Τερίμ είναι μεγάλος φαν του Μπακασέτα και ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής διαθέτει στοιχεία που δεν τα έχει στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός, όπως το μακρινό σουτ. Η Τραμπζονσπόρ, κι αυτή, δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στην υλοποίηση της μεταγραφής, αν βάλει στο ταμείο της εφταψήφιο ποσό.

Αυτό που μπορούμε να πούμε με ασφάλεια, είναι πως ο Μπακασέτας θα πει το «ναι» στον Παναθηναϊκό και στην επιστροφή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αν καλυφθούν οι οικονομικές του απατήσεις.

Δεν θα επηρεαστεί από το «κιτρινόμαυρο» παρελθόν του (εξάλλου η ΑΕΚ δεν βρίσκεται στο κάδρο), ενώ είναι και σε μια ηλικία που ψάχνει ένα δυνατό συμβόλαιο εξαργυρώνοντας και τις καλές του εμφανίσεις στα προκριματικά του Euro και στην τουρκική Super Lig.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News