Δημήτρης Λημνιός: Οι απολαβές του στον Παναθηναϊκό
Η πρώτη χειμερινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού είναι εδώ και λίγες ώρες ο Δημήτρης Λημνιός.
Ο Έλληνας εξτρέμ είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες (Τβέντε, Ουτρέχτη, Φαμαλικάο, Πόγκον) όμως επέλεξε το Τριφύλλι.
Το πακέτο της προσφοράς του Παναθηναϊκού, αγωνιστικά και οικονομικά, ήταν μακράν του δεύτερου το πλέον συμφέρον για τον Λημνιό, γι’ αυτό έδωσε τη συγκατάθεσή του για συμβόλαιο 3,5 ετών που θα του αποφέρει συνολικά περίπου 2,2 εκατ. ευρώ.
Έκτοτε, όλα προχώρησαν πολύ γρήγορα. Βρέθηκε η λύση με την Κολωνία, η οποία δεν θα πάρει ούτε ευρώ από τους “πράσινους”, θα κρατήσει όμως ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης, και ουσιαστικά στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, τα πάντα είχαν συμφωνηθεί.
Ο λόγος της εύλογης καθυστέρησης για την ανακοίνωση της συμφωνίας προέκυψε από την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και τον ερχομό του Φατίχ Τερίμ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τι σημαίνει ο όρος «αν δεν πουληθεί σε 3,5 χρόνια» για τον Αντίνο
- «Βόμβα» από Τούρκο δημοσιογράφο για Παναθηναϊκό και Μπρόζοβιτς!
- Η απάντηση Μητσοτάκη σε ερώτηση για το αν είναι... Παναθηναϊκός! (video)
- Παναθηναϊκός: Από την ΕΡΤ η μεγάλη ρεβάνς
- Παναθηναϊκός: Οι απολαβές και η διάρκεια συμβολαίου του Αντίνο