Τερίμ: Πρώτη δήλωση για μεταγραφές – Τι αποκάλυψε για Μπακασέτα και Μπελχαντά

Ο Φατίχ Τερίμ στο πλαίσιο της παρουσίασής του από τον Παναθηναϊκό αποκάλυψε ορισμένα πράγματα για τις μεταγραφές.

Τερίμ: Πρώτη δήλωση για μεταγραφές - Τι αποκάλυψε για  Μπακασέτα και Μπελχαντά

Αναλυτικά όσα αποκάλυψε:

Θέλω να σας πω συγχαρητήρια που είστε εδώ κι αν σκέφτεστε να πάρετε παίκτη από την Τουρκία, όπως τον Μπελχαντά (έμεινε ελεύθερος), τον Μπακασέτα ή παίκτες που γνωρίζετε;

«Από 1η Γενάρη ξεκινάει το διάστημα των μεταγραφών. Με τον τεχνικό διευθυντή, τον Γιάννη που είναι μαζί, συζητάμε αυτά τα θέματα. Αν θα υπάρχει κάτι που ενδιαφερόμαστε, είναι καλύτερο να το ακούσετε από εμάς. Εμείς θα πούμε την αλήθεια. Κάνουμε συζητήσεις, δεν έχουμε καταλήξει κάπου. Υπάρχει ένας λόγος γι’ αυτό το πράγμα: πριν να γνωρίσω την ομάδα και να γνωρίσω τους παίκτες, δεν θέλω να κάνω καμία μεταγραφή.

Εμπιστεύομαι τους παίκτες. Έχουν περάσει μόλις τρεις μέρες. Γι’ αυτό όλες τις πληροφορίες τις παίρνω από τον κ.Γιάννη (Παπαδημητρίου). Γι’ αυτό μην ανησυχεί κανείς, αν δούμε ότι χρειαζόμαστε κάποιον παίκτη. Έχουμε στα στόπερ δύο τραυματισμούς, έχει συμβεί να βάλουμε τους παίκτες σε άλλες θέσεις. Άμα δούμε ότι υπάρχει ανάγκη, θα ζητήσουμε και θα δούμε τι υπάρχει γι’ αυτό.

Δεν υπάρχει χώρα στις μεταγραφές. Είτε από την Τουρκία, είτε αλλού. Αν έχουμε ανάγκη, θα προχωρήσουμε.

Ο Μπελχαντά είναι πολύ σημαντικός παίκτης, αλλά απ’ ό,τι ξέρω έχει συμφωνήσει ήδη, θα πάει στο Κατάρ. Αλλά για πρώτη φορά θέλουμε να δούμε την ομάδα μας, ποιους χρειαζόμαστε. Να δώσω κι εγώ το “ραπόρτο” μου, ποιους θέλουμε να κρατήσουμε και ποιους όχι».

Exit mobile version