Χρύσα Παπαγεωργίου: Η «πράσινη« δικηγόρος που έγινε viral στο ΟΑΚΑ (pics)
Η δικηγόρος Χρύσα Παπαγεωργίου χτύπησε at the buzzer στην αναμέτρηση της Τρίτης (17/12) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό Aktor και την Αρμάνι Μιλάνο.
Από το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ δεν έλειψαν οι όμορφες παρουσίες στην… πράσινη εξέδρα.
Με τη λήξη του αγώνα ο τηλεοπτικός φακός «έπιασε» μια εντυπωσιακή δικηγόρο, τη Χρύσα Παπαγεωργίου να πανηγυρίζει τη νίκη του Επτάστερου.
Η ίδια επέλεξε να φορέσει και ένα τζάκετ του «τριφυλλιού» προκειμένου να απολαύσει την αγαπημένη της ομάδας στη… μάχη με την Αρμάνι Μιλάνο.
Το πλάνο, όπως μπορείτε να δείτε, με την «πράσινη» Χρύσα έγινε viral λόγω και του διπλανού της, ο οποίος, μάλλον, δεν χειροκροτούσε στο γήπεδο για τα τρίποντα του Κέντρικ Ναν.
Η ένθερμη υποστηρίκτρια του Παναθηναϊκού έχει και… παρελθόν στην τηλεόραση. Συγκεκριμένα, είχε βγει στο κανάλι του ΣΚΑΪ για την ιδιωτική της πρωτοβουλία να καθαρίσει την παραλία Μανδράκι στο Καστελόριζο.
Δηλώνει ακτιβίστρια, προέρχεται από τη Θεσσαλονίκη και μένει στην Αθήνα.
Δείτε παρακάτω:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Συναγερμός» με τους στόπερ στον Παναθηναϊκό!
- «Ο Παναθηναϊκός θα κάνει μεταγραφή μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα - Τα δεδομένα»
- Παναθηναϊκός: Ο Τεττέη βάζει… πίεση σε όλους τους φορ της Super League
- Ραπτόπουλος: «Είναι σε δύσκολη θέση ο Παναθηναϊκός στο επικοινωνιακό κομμάτι»
- Σεϊταρίδης: «Αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να κάνει έξι νίκες, να κάνει έξι νίκες στα πλέι οφ»