Παναθηναϊκός - Τερίμ: Το προξενιό του Ατζούν, οι πρώτες κινήσεις και οι μεταγραφές

Στο Κορωπί ο Φατίχ Τερίμ - Τα «κλικς» της πρώτης προπόνησης (pics)

Η εποχή του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό ξεκινάει κι επίσημα από σήμερα το μεσημέρι όπου και θα παρουσιαστεί από τον σύλλογο ο Τούρκος τεχνικός.

Ο Φατίχ Τερίμ θα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού για τον επόμενο 1,5 χρόνο και ήδη ο Τούρκος προπονητής έχει πιάσει δουλειά και θέλει να βάλει τις δικές του σταθερές και να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό σε επιτυχίες.

Για να προκύψει η συμφωνία όμως ανάμεσα σε πράσινους και Τερίμ, μεσολάβησε ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος αναμένεται να μπει ακόμα περισσότερο στο ελληνικό ποδόσφαιρο αγοράζοντας τον Βόλο.

Ο Τούρκος επιχειρηματίας αποκάλυψε πως πρότεινε στον Γιάννη Αλαφούζο τον συγκεκριμένο προπονητή, ενώ έπειτα αφού του εξήγησε κι ορισμένα στοιχεία για το στυλ παιχνιδιού του, κανόνισε το ραντεβού να γίνει στο σπίτι του.

Από εκεί και πέρα ο Τερίμ έχει πολλή δουλειά να κάνει στους πράσινους, καθώς πρέπει να μάθει την ομαδα, να δει που χρειάζεται ενίσχυση και να δουλέψει προκειμένου να της δώσει τα δικά του χαρακτηριστικά.

Ο Παναθηναϊκός δεδομένα θα κινηθεί για έναν κεντρικό αμυντικό, έναν μέσο κι από εκεί και πέρα για ό,τι άλλο θεωρηθεί σημαντικό. Τέλος, οι αποχωρήσεις δε θα μείνουν μόνο στον Λάζλο Κλέινχέσλερ, ενω περιμένουμε να δούμε όλες τις εξελίξεις γύρω από τους Τάσο Μπακασέτα και Δημήτρη Κουρμπέλη που ακούγονται για την ομάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News