Τσάρλυ: «Για αυτό ο Αλαφούζος απέλυσε τον Γιοβάνοβιτς»

Τσάρλυ: «Για αυτό ο Αλαφούζος απέλυσε τον Γιοβάνοβιτς»

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Τσάρλυ μίλησε για την επιλογή του Γιάννη Αλαφούζου να απολύσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και να προσλάβει τον Φατίχ Τερίμ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Ο Αλαφούζος πήρε την μεγάλη απόφαση να απολύσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς χριστουγεννιάτικα και να προσλάβει τον Φατίχ Τερίμ.

Οι λόγοι που απολύθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι πολλοί.

Ασφαλώς σε αυτά τα 2,5 χρόνια είναι δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός έχει ευεργητηθεί από την συγκεκριμένη συνεργασία.

Όπως είναι δεδομένο πως ο Γιοβάνοβιτς είναι από τους πιο πετυχημένους προπονητές στην ιστορία του Παναθηναϊκού από την άποψη από που ανέλαβε την ομάδα και που την έφτασε.

Ο λόγος που απολύθηκε και ήρθε ο Φατίχ Τερίμ είναι για να επιτευχθεί ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Ο Αλαφούζος επέλεξε ένα προπονητή ο οποίος γνωρίζει από πρωταθλητισμό και έχει 18 τίτλους στην καριέρα του ενώ έχει κατακτήσει 8 πρωταθλήματα.

Ο Τερίμ έρχεται για να δώσει καλύτερη διαχείριση στα κρίσιμα παιχνίδια στον Παναθηναϊκό, καλύτερο κοουτσάρισμα αλλά και να βοηθήσει σε μια καλή στελέχωση του ρόστερ.

Όλα αυτά δεν είναι εύκολο να επιτευχθούν και ο χρόνος θα δείξει αν η κίνηση του Αλαφούζου ήταν σωστή ή λανθασμένη.

Σε κάθε περίπτωση το ρίσκο είναι πολύ μεγάλο και δεν υπάρχει περιθώριο αποτυχίας γιατί αν δεν πετύχει θα μπει στο κάδρο των αποτυχιών.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News