«Δίχτυα» Ατζούν στον Παναθηναϊκό - Η συμφωνία που επιδιώκει

«Δίχτυα» Ατζούν στον Παναθηναϊκό - Η συμφωνία που επιδιώκει

Καθοριστικός ήταν ο ρόλος του Ατζούν Ιλιτζαλί στην υπόθεση του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό με τον Τούρκο επιχειρηματία να συνδέεται με τους πράσινους.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί δε μένει σε ησυχία και συνεχώς προσπαθεί να εμπλακεί με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Τούρκος επιχειρηματίας αρχικά ήθελε τον Ατρόμητο, είχε πάει στο προπονητικό κέντρο και έπειτα συζήτησε με τους ανθρώπους της ομάδας για μια ενδεχόμενη πώληση, χωρίς όμως να γίνεται κάτι οριστικό.

Έπειτα στο στόχαστρό του μπήκε ο Βόλος με τον ίδιο να έχει συζητήσεις και με τον Αχιλλέα Μπέο για πιθανή αγορά του συλλόγου της Μαγνησίας. Μάλιστα οι κουβέντες αυτές δείχνουν πως θα έχουμε σύντομα deal μεταξύ των δύο πλευρών.

Παρ’ όλα αυτά ο Ατζούν δε μένει εκεί κι έρχεται στο προσκήνιο, καθώς ασχολείται και με τον Παναθηναϊκό. Προφανώς και δεν επιδιώκει κάποια αγορά του συλλόγου από τον Γιάννη Αλαφούζο, όμως ο ρόλος του είναι διαφορετικός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Τούρκος επιχειρηματίας ήταν αυτός που φαίνεται να πρότεινε στον Γιάννη Αλαφούζο τον Φατίχ Τερίμ, ενώ την ίδια ώρα έχει γίνει γνωστό πως θέλει ν’ αγοράσει τα τηλεπτικά δικαιώματα του Παναθηναϊκού από τη συνδρομητική πλατφόρμα EXXEN, στην οποία είναι ιδιοκτήτης.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως η κίνηση αυτή δεν είναι τυχαία, καθώς στη γειτονική χώρα έχουν τεράστια εκτίμηση στον Φατίχ Τερίμ, τον οποίο μάλιστα αποκαλούν και «Αυτοκράτορα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News