Ο Σπόραρ σίγουρα θα πάρει τα «πάνω» του με την έλευση του Φατίχ Τερίμ!

Ο Αντράζ Σπόραρ είδε ξαφνικά μια νέα ευκαιρία να «γεννιέται» μπροστά του και είναι έτοιμος να την αρπάξει από τα μαλλιά.

Ο Σπόραρ σίγουρα θα πάρει τα «πάνω» του με την έλευση του Φατίχ Τερίμ!

Δεν πέρασαν παρά μόλις λίγα 24ωρα από το δημοσίευμα που ήθελε τον Αντράζ Σπόραρ να «πλακώνεται» στα γυμναστήρια υπό το φόβο πως θα υποβιβαστεί σε τρίτος σέντερ φορ στον Παναθηναϊκό.

Ο Σλοβένος διεθνής επιθετικός φαινόταν σα να βρισκόταν σε ποδοσφαιρικό αδιέξοδο κυρίως, τη φετινή χρονιά επί Ιβάν Γιοβάνοβιτς και με την ταυτόχρονη «εκτίναξη» του Φώτη Ιωαννίδη σε γκολ και ασίστ.

Φαινόταν σα να μην τον εξέφραζε το ποδόσφαιρο του Γιοβάνοβιτς, πως αναζητούσε κάτι… διαφορετικό!

Αυτό το έβρισκε στους αγώνες της Σλοβενίας, όπου μαζί με τον Σέσκο έφεραν νίκες σε εθνικό επίπεδο στη χώρα και τελικά την πρόκριση στο Euro του καλοκαιριού.

Με την άφιξη του Τερίμ, σίγουρα, δεν θα στενοχωρήθηκε ο Σπόραρ. Κι αυτό, διότι οι τρεις επιθετικοί του Παναθηναϊκού θα ξεκινήσουν από το… μηδέν (με προβάδισμα στον Ιωαννίδη που είναι σε ηλικία για να εξελιχθεί κι άλλο και να φέρει βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα, πολύτιμα έσοδα στο σύλλογο).

Ο Σπόραρ θα «ματώσει» στις επόμενες προπονήσεις του Παναθηναϊκού για να επανεμφανιστεί… διαφορετικός στη Λεωφόρο και σε ένα τροποποιημένο στυλ παιχνιδιού από αυτό που άπαντες είχαν συνηθίσει.

Εξάλλου, στον Τερίμ «αρέσει» και η ιδέα του 4-4-2, οπότε, δεν αποκλείεται να δούμε Παναθηναϊκό με… άρωμα από τον τρόπο παιχνιδιού της Σλοβενίας σε κάποιους αγώνες!

Exit mobile version