Όταν ο Παναθηναϊκός φέρνει τον Τερίμ και... ο Ολυμπιακός τον Καρβαλιάλ!

Ποιον έφερε ο Παναθηναϊκός και… ποιον ο Ολυμπιακός. Αυτό τα λέει όλα.

Όταν ο Παναθηναϊκός φέρνει τον Τερίμ και... ο Ολυμπιακός τον Καρβαλιάλ!

Ουδείς γνωρίζει ποιος θα πετύχει και ποιος όχι. Δεν είναι εδώ, το μαντείο των Δελφών.

Οι δύο «αιώνιοι» αναζήτησαν, σχεδόν, ταυτόχρονα για προπονητή και ιδού τα αποτελέσματα.

Αυτό, όμως, που είναι σίγουρο είναι πως ο Παναθηναϊκός έφερε ένα ΘΗΡΙΟ της προπονητικής (ανεξαρτήτως αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με την απομάκρυνση του Ιβάν) που σπάνια εγκαταλείπει τη χώρα του (το έπραξε μόλις για 3η φορά στην πολυετή καριέρα του στα γήπεδα) και ο Ολυμπιακός έναν προπονητή που έχει αλλάξει ομάδες σαν τα πουκάμισα.

Ο Παναθηναϊκός έφερε έναν Πρωταθλητή Ευρώπης, ενώ ο Ολυμπιακός έναν προπονητή που δεν έχει σημειώσει κάποια αξιοσημείωτη επιτυχία στους πάγκους.

Μετά τα χρόνια της χρεωκοπίας ο Παναθηναϊκός επέστρεψε δυναμικά και έχει αλλάξει επίπεδα, την ώρα που ο Ολυμπιακός κάνει βήματα προς τα πίσω. Αυτήν την περίοδο, υπάρχει διαφορά επιπέδου μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού και στην αγορά και στο οργανωτικό κομμάτι.

Κάτι τέτοιο φάνηκε και στις μεταγραφικές υποθέσεις παικτών (Μαντσίνι, Μπερνάρ) με τον Ολυμπιακό να φέρνει τελικά, ποδοσφαιριστές που ήρθαν για να κολλήσουν τα τελευταία ένσημα (Μαρθέλο, Χάμες, Βρσάλικο).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News