Δεν πρόλαβε να πάρει το πρωτάθλημα που δικαιούταν ο Γιοβάνοβιτς!

Δεν πρόλαβε να πάρει το πρωτάθλημα που δικαιούταν ο Γιοβάνοβιτς!

Αν υπάρχει ένας προπονητής από το χρονοντούλαπο που να δικαιούταν ένα πρωτάθλημα, αυτός θα ήταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Η ξαφνική απόλυση του Γιοβάνοβιτς για… κάτι καλύτερο, «έκοψε» απότομα την προσπάθεια του Σέρβου προπονητή να πάρει το αίμα του πίσω και να κατακτήσει το πρωτάθλημα Ελλάδος.

Ο περσινός τίτλος κρίθηκε στο νήμα, για άλλους το έχασε μόνος του ο προπονητής του Παναθηναϊκού, για άλλους το έχασε η διοίκηση, για άλλους κρίθηκε στη διαιτησία του Νταμπάνοβιτς, στη μεζούρα και στον Covid-19.

Όποια άποψη από αυτές κι αν είναι η σωστή, ο Ιβάν βρέθηκε ξανά σε τροχιά πρωταθλητισμού και στα μέσα της διαδρομής η διοίκηση τον απέπεμψε (κάπως… άγαρμπα) από τη θέση του.

Δεν θα μάθουμε ποτέ ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα της φετινής ομάδας επί των οδηγιών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και μένει ένα μεγάλο γαμ#τ@ που αυτός ο άνθρωπος δεν πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα με το τριφύλλι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Νότης Καμπέρης
Παναθηναϊκός για την Αθήνα, για το πράσινο, για τη Λεωφόρο, για την ιστορία και τις αμέτρητες διακρίσεις. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και εξειδικεύτηκε στον αθλητικό τομέα στο Κέντρο Αθλητικού Ρερορτάζ (ΚΑΡ). Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Επικοινωνία: notis.kamperis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News