Παναθηναϊκός: Ο Γερεμέγεφ… ακύρωσε πιθανή μεταγραφή!

Αλλαγές στο σχεδιασμό της ομάδας έφερε με την αγωνιστική του συμπεριφορά ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, ο οποίος δικαιούται πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Παναθηναϊκός: Τα κέρδη και η... εσωτερική μεταγραφή!

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι με τον Βόλο και για μία ακόμη φορά κατάφερε να δώσει στην ομάδα πράγματα και πιο συγκεκριμένα να την ωθήσει στη νίκη με δικά του γκολ.

Ο Σουηδός φορ απέδειξε για μία ακόμα φορά πόσο σημαντικός είναι μέσα στο κουτί και πως όταν παίρνει την μπάλα κοντά ή μέσα σ’ αυτό, τότε είναι δεδομένο πως θα δημιουργήσει ευκαιρία για γκολ.

Μάλιστα μετά και την εμφάνισή του με τον Βόλο, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πείστηκε πως αξίζει περισσότερο χρόνο στο rotation του Τριφυλλιού κι αυτό σημαίνει πως η ενεργοποίησή του στο ρόστερ, έκοψε κάθε πιθανό σενάριο για ενίσχυση στην επίθεση.

Θυμίζουμε πως οι πράσινοι εκτός από τον κεντρικό αμυντικό που θ’ αποκτήσουν έτσι κι αλλιώς είχαν σκεφτεί να προχωρήσουν σε ακόμα μία μεταγραφή στη θέση των εξτρέμ, όμως μετά και την προσθήκη… Γερεμέγεφ κάτι τέτοιο δεν είναι πιθανό να υλοποιηθεί.

Exit mobile version