Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Αντούνα φεύγει από το Μεξικό - Το μέλλον του

«Πρασινίζει» ο Αντούνα: Πρώτη συμφωνία ΠΑΟ - Κρουζ, «κλειδώνει» και η οψιόν!

Ο Ούριελ Αντούνα έχει συνδεθεί μέσω ενός δημοσιεύματος από τη χώρα του με τον Παναθηναϊκό χωρίς από τους πράσινους να διαρρέει το παραμικρό.

Ένα δημοσίευμα από το Μεξικό επανέφερε στο προσκήνιο το όνομα του Ούριελ Αντούνα για τον Παναθηναϊκό, τον οποίο απασχόλησε και πέρυσι τον Γενάρη, χωρίς όμως να υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις.

Κοντά ένα χρόνο μετά τα δεδομένα έχουν αλλάξει γύρω από την υπόθεση του Μεξικανού άσου που ανήκει στην Κρουζ Αζούλ και το Τριφύλλι θα μπορούσε να μπει στο παιχνίδι της διεκδίκησής του έχοντας ρεαλιστικές πιθανότητες να τον αποκτήσει.

Αρχικά ο Μεξικανός εξτρέμ είναι φευγάτος από την Κρουζ Αζούλ, καθώς το συμβόλαιό του λήγει κι ο ίδιος δεν προτίθεται να το ανανεώσει. Μάλιστα έχει απαντήσει αρνητικά σε τρεις προτάσεις του συλλόγου για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Από εκεί και πέρα ο Αντούνα έχει ένα ακόμα κίνητρο ν’ αποχωρήσει από την ομάδα που ανήκει τώρα λόγω και του προπονητή της, καθώς με τον Αργεντινό Μάρτιν Ανσέλμι δεν ταιριάζουν και η συνύπαρξή τους καθίσταται αδύνατη.

Συγκεκριμένα ο Ανσέλμι δε θέλει παίκτες που ξεφεύγουν από τα τακτικά του θέλω, τέτοιος είναι κι ο Αντούνα, αλλά ποδοσφαιριστές-στρατιώτες που ακολουθούν κατά γράμμα το πλάνο και τις οδηγίες του.

Μπορεί, λοιπόν, ο Μεξικανός εξτρέμ να είναι φευγάτος από το Μεξικό και να μπορεί από τον Ιανουάριο να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει χωρίς να χρειαστεί από κάπου άδεια, ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν είναι δεδομένο ότι θα τον αποκτήσει.

Θυμίζουμε πως στα εξτρέμ τους οι πράσινοι διαθέτουν τους Αϊτόρ, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Μαντσίνι και για να προστεθεί ο Μεξικανός θα πρέπει ν’ αδειάσει μία θέση. Κάτι τέτοιο στην παρούσα φάση δε φαίνεται πιθανό να συμβεί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News