Παναθηναϊκός μεταγραφές: Το μπαμ με Αντούνα να είναι το ξεκίνημα!

Αντούνα: Τα νούμερα σε γκολ & ασίστ και το αξιοπρόσεκτο στατιστικό με τις κάρτες

Δημοσιεύματα από το Μεξικό εμπλέκουν ξανά τον Ουριέλ Αντούνα με τον Παναθηναϊκό.

Οι πράσινοι προσπάθησαν να τον αποκτήσουν στη περσινή χειμερινή μεταγραφική περίοδο όμως η Κρουζ Αζούλ δεν έδωσε την έγκριση της για την μεταγραφή.

Μάλιστα, ο Μεξικανός εξτρέμ είχε συμφωνήσει σε όλα με το Τριφύλλι και ήταν απόλυτα ψημένος για να έρθει στην Ελλάδα.

Όμως η ομάδα του αφού ζήτησε τρελά ποσά και άλλαξε την γνώμη της αρκετές φορές, τελικά δεν άναψε το πράσινο φως.

Τώρα, οι μεξικανοί επαναφέρουν το θέμα στην επικαιρότητα τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει νέα κίνηση για τον παίκτη.

Η αξία του είναι αδιαμφισβήτητη ενώ κοστολογείται στα 4 εκατομμύρια σύμφωνα με το Transfermarkt.

Από τον Παναθηναϊκό δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό, ούτε οι άνθρωποι του έχουν πάρει θέση το θέμα.

Πάντως, είναι δεδομένο ότι ο Αντούνα δεν βγήκε ποτέ από την λίστα της ομάδας και μιλάμε για ένα εξτρέμ που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο το Τριφύλλι.

Επίσης, μπορεί να υπήρχε το πλάνο για την απόκτηση μόνο ενός στόπερ ο οποίος θα καλύψει το κενό του Μάγκνουσον όμως τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα θα ήταν καλό να αλλάξουν το σχεδιασμό.

Πιο συγκεκριμένα, το γεγονός ότι κάποιοι παίκτες δεν έχουν προσφέρει αυτά που περιμέναμε θα πρέπει να κάνει τους πράσινους να αλλάξουν τα σχέδια τους και να προχωρήσουν και σε άλλες μεταγραφές.

Και μια μεταγραφή όπως του Αντούνα θα είναι ένα ακόμα μπαμ το οποίο θα φτιάξει τόσο την ψυχολογία της ομάδας όσο και το κόσμο.

Μένει να δούμε αν τα δημοσιεύματα από το Μεξικό ευσταθούν και αν αυτή την φορά θα υπάρξει γάμος ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News