Ναι, αυτός ο Ζέκα είναι χρήσιμος στον Παναθηναϊκό!

Ναι, αυτός ο Ζέκα είναι χρήσιμος στον Παναθηναϊκό!

Ο Κάρλος Ζέκα, όταν μπήκε στο παιχνίδι με τον Βόλο βοήθησε σε πολύ μεγάλο βαθμό τον Παναθηναϊκό δείχνοντας πόσο χρήσιμος είναι.

Σε μια γεμάτη παιχνίδια σεζόν είναι δεδομένο πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς χρειάζεται όλους τους παίκτες του σε ετοιμότητα, καθώς κανένας δεν περισσεύει κι όλοι μπορούν να προσφέρουν με τον δικό τους τρόπο.

Μάλιστα χθες στον Βόλο είδαμε να παίρνουν χρόνο συμμετοχής και ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν έχουν πάρει πολλές ευκαιρίες και βρίσκονται στην έξοδο, όπως οι Λάζλο Κλεϊχέιζλερ και Ένις Τσοκάι.

Πέρα απ’ αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές όμως ένας πολύ σημαντικός, όπως αποδείχθηκε, για την ομάδα ήταν κι ο αρχηγός της, Κάρλος Ζέκα.

Ο Πορτογάλος μέσος μπήκε στη θέση του Ρουμπέν Πέρεθ που έκανε πολύ κακό παιχνίδι κι έδειξε σε όλους μας ότι μόνο τελειωμένος δεν είναι, καθώς μπορεί να δώσει σημαντικές και πολλές λύσεις στους πράσινους.

Ο Ζέκα έβγαλε περισσότερα τρεξίματα αλλά και ένταση από τον Πέρεθ, παράλληλα κάλυψε την αδυναμία του Βιλένα στα ανασταλτικά καθήκοντα, ενώ έπειτα προσπάθησε να παίξει κάθετο ποδόσφαιρο ή παράλληλο, καθώς δεν είχε στόχο να γυρίζει την μπάλα πίσω.

Γενικότερα η παρουσία του σουλούπωσε σε μεγάλο βαθμό το κέντρο της ομάδας με τους πράσινους να κερδίζουν μέτρα κι έχοντας μπροστά κι έναν πραγματικό φονιά, Γερεμέγεφ, κατάφεραν να φύγουν μ’ ένα σπουδαίο διπλό από το Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News