Παναθηναϊκός: Έτσι θα γίνει η ανατροπή σκηνικού...

Παναθηναϊκός: Μοίρασε γκολ και θέαμα στον πρώτο γύρο

Παρά τα λεφτά που ξοδεύτηκαν το περασμένο καλοκαίρι και μολονότι οι καλές προθέσεις από τον προπονητή δε λείπουν, το υλικό του Παναθηναϊκού αποδεικνύεται (ακόμα) μέτριο.

Γενικότερα στον Παναθηναϊκό υπάρχουν πολλοί παίκτες που τα μυστικά της μπάλας τα γνωρίζουν άριστα και γι’ αυτό λέμε πως αυτή η ομάδα μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα εάν υπάρξουν μερικές προϋποθέσεις.

Η πρώτη είναι να ξεκολλήσει το μυαλό του προπονητής της, η δεύτερη να έχει την σθεναρή υποστήριξη των οπαδών της και η τρίτη να έχει ανθρώπους που να μπορούν να την εμψυχώσουν ή έστω να την παροτρύνουν στα κρίσιμα ματς.

Το κλαμπ είναι ντεφορμέ οπότε πρέπει προσεχώς να δούμε ένα προπονητή που θα αρχίσει να κυνηγάει νίκες με κυνικό τρόπο, μπας και τα τρίποντα κάπως κουκουλώσουν το πρόβλημα που είναι κυρίως η ανυπαρξία ανασταλτικού παιχνιδιού.

Από τον Γενάρη και μετά θα μιλάμε σε άλλες βάσεις αν βρουν την φόρμα τους οι έμπειροι παίκτες κι αν προκύψουν βαρβάτες ενισχύσεις από το μεταγραφικό παζάρι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News