Βρούτσης για τους συνδέσμους: «Θα παίρνουν πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της βίας, θα έχουν εκπροσώπηση και σε επίπεδο Ευρώπης»

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης μίλησε για τη λειτουργία των συνδέσμων των οργανωμένων οπαδών από εδώ και πέρα.

Bρούτσης για τη βία στα γήπεδα: Αυστηροποίηση του νόμου για τις λέσχες και των ποινών στους κανονισμούς της ΕΠΟ

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης σε δηλώσεις που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, αναφέρθηκε στη λειτουργία των συνδέσμων των οργανωμένων οπαδών από εδώ και πέρα.

Αφορμή όλων αυτών των αυστηρών μέτρων αποτέλεσε φυσικά ο σοβαρότατος τραυματισμός του 31χρονου αστυνομικού έξω από το γήπεδο του Ρέντη στον αγώνα βόλεϊ του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.



Επιπλέον αξίζει να σημειώσουμε πως ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού φάνηκε αισιόδοξος για τη βελτίωση της εικόνας που υπάρχει στον αθλητισμό, αφού ο νόμος θα μείνει αμείλικτος κάτι που συμβαίνει στα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Αναλυτικά όσα αποκάλυψε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ο Γιάννης Βρούτσης:

«Ακούστε τι θα φέρουμε στις λέσχες. Θα γίνονται πολιτιστικές δραστηριότητες, δραστηριότητες που προάγουν το φίλαθλο πνεύμα και εκδρομές στο εξωτερικό και κοινωνικό έργο. Θα εκλέγονται διοικητικά συμβούλια. Άρα οι λέσχες θα έχουν εκπροσώπους. Αυτοί οι εκπρόσωποι θα κάθονται στο τραπέζι με τον Υπουργό Αθλητισμού. Θα δείτε τον σύνδεσμο της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και του Άρη να κάθονται στο τραπέζι μαζί μου και να συζητάμε. Θα βγάζουν ανακοινώσεις εναντίον της βίας, θα παίρνουν πρωτοβουλίες εναντίον της βίας, θα βγάζουν ανακοινώσεις για την προάσπιση του αθλήματος. Επίσης, θα έχουν εκπροσώπηση και σε επίπεδο Ευρώπης».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News