Παναθηναϊκός μεταγραφές: Μάχη με δύο για Κόρντομπα

Παναθηναϊκός: Ρωσικές σειρήνες για τον Κόρντομπα

Ο Χοσέ Κόρντομπα φαίνεται πως έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων και μέσα σ’ αυτές βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός.

Ο Χοσέ Κόρντομπα που αγωνίζεται στη Λέφσκι Σόφιας φαίνεται πως έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων και μέσα σ’ αυτούς βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός.

Ο κεντρικός αμυντικός από τον Παναμά έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω του και τρεις ομάδες εξετάζουν, σύμφωνα με πληροφορίες, σοβαρά την περίπτωση απόκτησής του.

Πιο αναλυτικά εκτός από τον Παναθηναϊκό, στα ραντά τους έχουν τον άσο από τον Παναμά και οι Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Μπεσίκτας με τον ανταγωνισμό να είναι τεράστιος, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα.

Τέλος, το «Futbol Bulgaro» που έβγαλε τη συγκεκριμένη υπόθεση στο φως, αναφέρει για τους πράσινους: «Ο Παναθηναϊκός περιμένει να δει το τι θα γίνει με τις κινήσεις των Άιντραχτ-Μπεσίκτας για να μπορέσει να αποκτήσει τον παίκτη με λιγότερα χρήματα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News