Βόλος - Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 20/12

Γιοβάνοβιτς: «Είναι μια δύσκολη περίοδος...» - Οι δηλώσεις μετά την ήττα

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό» (20/12, 19:00) και το τρίποντο στην τελευταία αγωνιστική υποχρέωση του 2023 είναι μονόδρομος.

Αποφασισμένοι να βάλουν τέλος στην αγωνιστική κρίση είναι στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» την Τετάρτη αντιμετωπίζουν τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό» και το «τρίποντο» στην τελευταία αγωνιστική υποχρέωση του 2023 είναι «μονόδρομος».

Όπως ήταν λογικό η ήττα στο Περιστέρι έφερε προβληματισμό και το ζητούμενο είναι η νίκη στον Βόλο, προκειμένου οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να διατηρήσουν την επαφή τους με την κορυφή της βαθμολογίας. Ο Φώτης Ιωαννίδης πάει από γκολ σε γκολ και μέσα στο Πανθεσσαλικό θα… ταλαιπωρήσει εκ νέου την αντίπαλη άμυνα.

Ο Έλληνας φορ ακόμα κι όταν οι συμπαίκτες του προβληματίζουν ο ίδιος βρίσκει δίχτυα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εκτελεί και όλα τα πέναλτι.

Βόλος-Παναθηναϊκός με τη σέντρα προγραμματισμένο στις 19:00 και τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 1.

ΤΙ ΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βόλος – Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ο Ρούμπεν Πέρεθ αναφέρθηκε στα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα του Παναθηναϊκού, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι θα γυρίσει πολύ σύντομα η κατάσταση. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Για την ήττα στο Περιστέρι: «Είναι όντως μία περίοδος που έχουμε αρνητικά αποτελέσματα. Δεν βγαίνουν τα αποτέλεσμα. Δεν βγαίνει η δουλειά που κάνουμε, με αποτέλεσμα να χάνουμε τα παιχνίδια και τους βαθμούς».

Που μπορεί να φτάσει ο Παναθηναϊκός: «Το έχουμε αποδείξει ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που μπορεί να πάει ψηλά. Είμαστε μία ομάδα που μπορεί να βρεθεί στην πρώτη θέση. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Η κακή περίοδος ελπίζω να τελειώσει γρήγορα».

Για την πτώση του Παναθηναϊκού και τον αποκλεισμό από την Ευρώπη: «Είμαστε σε μία περίοδο που ο Παναθηναϊκός δεν επιθυμεί. Πέρυσι είχαμε ένα “μαξιλάρι” και στο τέλος χάσαμε. Θα περάσει η κακή περίοδο που έχουμε. Το πρωτάθλημα θα παιχτεί μέχρι και την τελευταία στιγμή».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News