Παίρνει πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού ο Μαρινάκης!

Ήττα για τη Νότιγχαμ Φόρεστ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (vid)

Μια μεγάλη απόφαση φαίνεται πως έχει πάρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Φόρεστ θα προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή και όπως δείχνουν τα τελευταία γεγονότα, ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των reds!

Ο Πορτογάλος τεχνικός τα έχει ήδη βρει σε όλα με τους ανθρώπους του αγγλικού συλλόγου και μάλιστα μέσα στις επόμενες ώρες θα βρεθεί στην Αγγλία προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ομάδα.

Eδώ να θυμίσουμε ότι ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο έχει περάσει και από τον Παναθηναϊκό την σεζόν 2010-11 ως προπονητής τερματοφυλάκων.

Ο Στιβ Κούπερ από την άλλη αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν μέσα στις επόμενες ώρες και εφόσον δεν προκύψει κάποια μεγάλη ανατροπή, τότε ο Πορτογάλος θα είναι ο νέος προπονητής της Φόρεστ.

Δείτε παρακάτω:

http://<blockquote class=”twitter-tweet” data-media-max-width=”560″><p lang=”en” dir=”ltr”>🚨🌳 Understand Nuno Espírito Santo is on his way to England right now — as he’s set to sign as new Nottingham Forest head coach. 🛫<br><br>Agreement imminent, he will replace Steve Copper if all goes to plan. <a href=”https://t.co/OJruKsuYaP”>pic.twitter.com/OJruKsuYaP</a></p>&mdash; Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) <a href=”https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1737100925632651424?ref_src=twsrc%5Etfw”>December 19, 2023</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News