Πρόσκληση Βρούτση στις 14 ΠΑΕ της Super League για τα μέτρα κατά της οπαδικής βίας

Bρούτσης για τη βία στα γήπεδα: Αυστηροποίηση του νόμου για τις λέσχες και των ποινών στους κανονισμούς της ΕΠΟ

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης θα έχει συνάντηση με τις ομάδες της Super League και τη διοίκηση της Λίγκας με θέμα την οπαδική βία.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, αναμένεται να συναντηθεί (21/12) με τις ΠΑΕ της Super League αλλά και τη διοίκηση της Λίγκας στην προσπάθεια που γίνεται, για να καταπολεμηθεί η οπαδική βία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΓΑ:

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης προσκάλεσε τις 14 ΠΑΕ της Super League και τη διοίκηση της Λίγκας σε συνάντηση ενημέρωσης για τη νομοθετική πρωτοβουλία της Κυβέρνησης σχετικά με τα μέτρα καταπολέμησης της οπαδικής βίας, παρουσία των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου.

Ιδιαίτερα θα αναλυθούν οι διατάξεις που αφορούν στα τεχνικά ζητήματα της Ηλεκτρονικής Εποπτείας των αθλητικών εγκαταστάσεων και της ταυτοποίησης του Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News