Αν είχε χάσει νίκη από το 0-2 ο Γιοβάνοβιτς, θα «έπεφτε» η Ακρόπολη!

Αν είχε χάσει νίκη από το 0-2 ο Γιοβάνοβιτς, θα «έπεφτε» η Ακρόπολη!

Βγήκαν όλοι για να κάνουν κριτική στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, την ώρα που στην ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει ήρεμο βράδυ παρά την «κρύα» ισοπαλία στο Αγρίνιο (από το 0-2 στο 2-2).

Όπως και πέρυσι, η ΑΕΚ δεν μπορεί να «προσπεράσει» τον Παναθηναϊκό με κανέναν τρόπο, με κανέναν συνδυασμό αποτελεσμάτων, με τίποτα που να αφορά το αγωνιστικό μέρος.

Ο Ματίας Αλμέιδα πήρε… τη δόξα από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς την περσινή σεζόν με αμφιλεγόμενο τρόπο, καθώς η ομάδα του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε με Covid-19 στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό και με αυτόν τον τρόπο, στέφθηκε και κορυφαίος προπονητής για τη σεζόν 2022-2023.

Ο Αργεντινός προπονητής σαφώς, φέρει ευθύνη που δεν «κλείδωσε» το τρίποντο στο Αγρίνιο, ωστόσο, στον πλανήτη ΑΕΚ δεν υπάρχει η «ανθρωποφαγία» όπως στον Παναθηναϊκό.

Ο Μουκουντί δεν θα ακούσει τα εξ’αμάξης, όπως ο Γέντβαι στο Περιστέρι, για παράδειγμα, που κάνει 2ο πέναλτι σε Ευρώπη-Ελλάδα.

Αν δε, ο Γιοβάνοβιτς έχανε νίκη με το σκορ στο 0-2, θα έπεφτε… η Ακρόπολη!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News