«Ιβάν μας έδειξες το δρόμο!» – Θα το ξεπεράσει κι αυτό ο Γιοβάνοβιτς!

Δεν υπάρχει καταλληλότερος άνθρωπος για να βρίσκει το αντίδοτο στις «ασθένειες» του Παναθηναϊκού από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

«Ιβάν μας έδειξες το δρόμο!» - Θα το ξεπεράσει κι αυτό ο Γιοβάνοβιτς!

«Ιβάν μας έδειξες το δρόμο, μαζί θα πάμε ως την κορυφή», έγραφε το πανό της Θύρας 13 μετά την απώλεια του περσινού πρωταθλήματος, λίγες μέρες μετά το ντέρμπι του… ιού με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο οργανισμός του Παναθηναϊκού στηρίζει στα δύσκολα τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, κι όπως βγαίνει από το ρεπορτάζ τον ερχόμενο Ιανουάριο, πιθανότατα, θα αλλάξει και ο μεταγραφικός προσανατολισμός του Τριφυλλιού.

Ο Σέρβος προπονητής, αν φημιζόταν για κάτι, ήταν πως διατηρούσε τα αποδυτήρια σε άψογη κατάσταση και ουδείς είχε παράπονο από το ρόστερ της ομάδας. Στο Περιστέρι φάνηκε για ακόμη μια φορά, πως κάτι δε δουλεύει καλά στο Τριφύλλι (κάποια σημάδια υπήρξαν με μια αψιμαχία στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό στη Λεωφόρο).

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που μπορεί να βρει λύση στο πρόβλημα, αυτός είναι ο Γιοβάνοβιτς. Το πρωτάθλημα δεν έχει χαθεί για τον Παναθηναϊκό, θα βρεθεί στο -2 αν κερδίσει η ΑΕΚ στο Αγρίνιο κι όπως όλα δείχνουν, ο τίτλος θα κριθεί στα επερχόμενα πλέι οφ.

Αυτές τις «ασθένειες» ο Παναθηναϊκός καλείται να τις διαχειριστεί μέσω των παρεμβάσεων του Γιοβάνοβιτς από το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας, ενώ περαιτέρω αποφάσεις θα παρθούν και πριν τα Χριστούγεννα, δηλαδή μετά το παιχνίδι με το Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Exit mobile version