Συνάντηση κορυφής στον Παναθηναϊκό πριν τα Χριστούγεννα και μεταγραφικές αποφάσεις

Συνάντηση κορυφής στον Παναθηναϊκό πριν τα Χριστούγεννα και μεταγραφικές αποφάσεις

Ο οργανισμός του Παναθηναϊκού δεν βρίσκεται και σε κατάσταση πανικού, αλλά είναι ξεκάθαρη η ανησυχία στο στρατόπεδο των «πρασίνων» για τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Ο οργανισμός του Τριφυλλιού έχει ως ξεκάθαρο στόχο το πρωτάθλημα της Superleague, είδε το μίνι βαθμολογικό αβαντάζ που έχτισε στον πρώτο γύρο της Superleague να «σβήνει» στο Περιστέρι και πλέον, βαδίζουν προς το 2024 με ξεκάθαρο στόχο να λύσουν τις «ανορθογραφίες» και τα κενά στο ρόστερ.

Τα… ευχάριστα για τον Παναθηναϊκό είναι τρία. Αρχικά, σε δύο εβδομάδες ξεκινάει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, κατά δεύτερον, απομένει μόλις ένα παιχνίδι πριν τις γιορτές, το εκτός έδρας με το Βόλο, στο οποίο οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν να πάρουν με ό,τι έχουν στα χέρια τους το τρίποντο.

Το τρίτο και το σημαντικότερο, είναι πως η ΠΑΕ, πλέον, είναι ισχυρή οικονομικά έπειτα και από την εισροή πολύτιμων εσόδων από την Ευρώπη (10,5 εκατ. ευρώ).

Πριν τα Χριστούγεννα, κιόλας, θα γίνει μια συνάντηση Γιοβάνοβιτς – Παπαδημητρίου, όπου θα συζητηθούν τα αγωνιστικά ζητήματα του Παναθηναϊκού. Είναι ξεκάθαρη η πρόθεση του Τριφυλλιού να αποκτήσει έναν στόπερ, αλλά μετά και τη γκέλα με τον Ατρόμητο (και τον τρόπο που ήρθε), δεν αποκλείεται να αλλάξει μεταγραφικό προσανατολισμό η ομάδα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα περιμένει να μάθει τις ανάγκες του προπονητή του και ο τεχνικός διευθυντής πιθανότατα, θα ξεκινήσει νέες έρευνες στην αγορά για την ουσιαστική ενίσχυση του Παναθηναϊκού.

Σίγουρα θα συζητηθούν και τα θέματα των ανανεώσεων στον Παναθηναϊκό, με κυριότερο του Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Ο Ιταλός «κρέμασε» την ομάδα στο Βικελίδης και στο Περιστέρι, οι πράσινοι έχασαν 6 βαθμούς λόγω της κάκιστης απόδοσής του στα παιχνίδια και μένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι με το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Εντός του Παναθηναϊκού υπάρχει η πίστη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάτι το οποίο τόνισαν Φώτης Ιωαννίδης και Ρούμπεν Πέρεθ μετά το παιχνίδι στο Περιστέρι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News