Σένκεφελντ: «Πρέπει να μιλήσουμε όλοι μαζί...»

Σένκεφελντ: «Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ - Χάσαμε πολλές ευκαιρίες»

Μήνυμα ενότητας έστειλε ο Μπαρτ Σένκεφελντ μέσω δηλώσεών του στο «gazzetta.gr» μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ατρόμητο.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ μίλησε στο «gazzetta.gr» μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ατρόμητο κι έστειλε μήνυμα ενότητας ως αρχηγός.

Συγκεκριμένα ο Ολλανδός αμυντικός ανέφερε πως το Τριφύλλι οφείλει να κερδίζει αυτά τα παιχνίδια και να είναι πρώτο, ενώ έπειτα πιστεύει ότι όλοι στην ομάδα είναι αναγκαίο να κάνουν μια κουβέντα μεταξύ τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν έχω να πω πολλά. Πρέπει να κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια. Όλοι πρέπει να έχουν αυτοπεποίθηση, επειδή είναι καλοί παίκτες. Δεν πρέπει να αμφιβάλλουμε για τους εαυτούς μας. Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι μας. Αν το κάνουμε αυτό, είμαστε μία πολύ καλή ομάδα Πρέπει να μιλήσουμε όλοι μαζί και να επιστρέψουμε δυνατοί. Αυτό είναι που χρειάζεται να κάνουμε.

Πρέπει να είμαστε πρώτοι κι αν είμαστε εκεί είναι όλα εντάξει, αφού έχουμε αυτό στο οποίο στοχεύουμε. Δεν πρέπει όμως να επηρεάζει την ομάδα αν βρίσκεται στην πρώτη θέση ή όχι, γιατί ο σκοπός της οφείλει να είναι να κερδίζει όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και να έχουμε αυτό ως στόχο.

Δεν έχει σημασία. Όλοι έχουν πολλά παιχνίδια. Πρέπει να δουλέψουμε μαζί. Να εμπιστευτούμε ο ένας τον άλλον. Να αρχίσουμε να παίζουμε πάλι καλό ποδόσφαιρο και αυτό είναι που χρειαζόμαστε.

Στην προσπάθεια που θα κάνεις για να πετύχεις πράγματα, υπάρχούν καλές, αλλά και κακές στιγμές. Αυτές πρέπει να τις ξεπεράσουμε και να επιστρέψουμε στις καλές στιγμές. Αυτό χρειάζεται να κάνουμε κι αυτό για το οποίο βρισκόμαστε εδώ. Υπάρχει δρόμος στο πρωτάθλημα και πρέπει να ανασυνταχθούμε, ειδικά τώρα και να έχουμε πίστη ο ένας στον άλλον».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News