Παναθηναϊκός: Δεν σε θέλει με τίποτα η τύχη…

Παναθηναϊκός: Οι πολλαπλές ζημιές του αποκλεισμού

Να βλέπεις ξανά το παιχνίδι με την Μακάμπι και να σου έρχεται θυμός με τις απίστευτες ευκαιρίες που χάθηκαν και που λόγω αυτών εδώ και ώρες ο προπονητής είναι άσχετος (!) κι οι μισοί παίκτες για διώξιμο.

ΟΚ, μπορεί να υπάρχουν ενστάσεις για το κοουτσάρισμα, για τις καθυστερημένες αλλαγές, για την γκάφα του Λοντίγκιν, για το οφ-σάιντ στη φάση του 0-2, αλλά δεν γίνεται να μην πεις πως την Πέμπτη ΟΛΕΣ οι λεπτομέρειες πήγαν με την χειρότερη ομάδα.

Όταν χάνεται γκολ από μισό μέτρο σε κενή εστία από έναν ποδοσφαιριστή με πολλά γαλόνια στο κορυφαίο επίπεδο (Αράο) που απλά περίμενε την μπάλα και είχε τον απαιτούμενο χρόνο για να μην ενεργήσει βεβιασμένα, δεν χρειάζεται να κάνεις αναλύσεις τους λόγους που χάθηκε η πρόκριση.

Από την άνοιξη δεν υπάρχει ματς που η τυφλή θεά να σου έχει κάνει τα χατίρια, εκτός από το ματς με την Μαρσέιγ στη Γαλλία!

Το ποδόσφαιρο συνολικά είναι δίκαιο σπορ αλλά υπάρχουν και φορές που ο καλύτερος δεν επιβραβεύεται με αποτέλεσμα.

Συνολικά όμως η συζήτηση δεν γίνεται να αλλάξει, είναι αλήθεια ότι ο Παναθηναϊκός πίκρανε τον κόσμο του για άλλη μια φορά πάνω που ο τελευταίος είχε πιστέψει στην πρόκριση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News