Φέρτε νέο προπονητή στον Παναθηναϊκό να του κάνει πάλι πλάκα η... επαρχία!

Φέρτε νέο προπονητή στον Παναθηναϊκό να του κάνει πάλι πλάκα η... επαρχία!

Προφανώς ο τίτλος εμπεριέχει αρκετές δόσεις ειρωνείας!

Ο μέσος Έλληνας οπαδός ταυτίζεται περισσότερο με το μοντέλο του Ολυμπιακού, να αλλάζει προπονητές ανά τετράμηνο (ή και τρίμηνο) και λιγότερο με το μοντέλο των μεγάλων ευρωπαϊκών δυνάμεων.

Γκουαρντιόλα στη Σίτι, Κλοπ στη Λίβερπουλ, Αντσελότι στη Ρεάλ, Τσάβι στη Μπαρτσελόνα, Αρτέτα στην Άρσεναλ κ.ο.κ, αυτές οι ομάδες έχουν σταθερό πρόσωπο στην τεχνική ηγεσία και τα πρότζεκτ έχουν σταθερή εξέλιξη και τα αποτελέσματα γίνονται λίαν συντόμως ορατά.

Ακόμα και ο Ολυμπιακός, πέτυχε πράγματα επί Πέδρο Μαρτίνς, όσο ο τελευταίος είχε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην ομάδα. Με το που έφυγε εκείνος από το σύλλογο, ήρθαν οι τεσσάρες και οι πεντάρες…

Κάποιοι θέλουν να «τελειώσουν» τον Γιοβάνοβιτς που έχει ΠΡΩΤΟ τον Παναθηναϊκό εδώ και 1,5 χρόνο στην Ελλάδα. Επειδή αποκλείστηκε στην Ευρώπη… στην πρώτη (!) του χρονιά, μετά από μια πρόκριση -ΕΠΟΣ με τη Μαρσέιγ. Μάλιστα, ισχυρίζονται πως έχει πιάσει το ταβάνι του κι άλλες τόσες σαχλαμάρες.

Να πούμε το εξής. Αν ο Γιοβάνοβιτς φύγει αύριο από τον Παναθηναϊκό, ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ.

Το πρότζεκτ του Σέρβου προπονητή θα διαδεχτεί ένα άλλο προτζέκτ, η ομάδα θα ξεκινήσει από το… μηδέν, ο πρωταθλητισμός θα αργήσει να έρθει ξανά, η ΑΕΚ ή ο ΠΑΟΚ που θα έχουν μεγαλύτερη σταθερότητα, θα φανούν πιο συσπειρωμένες, η επαρχία θα… ξεψαρέψει και πάλι, ουδείς θα γνωρίζει τι θα γίνει με πολλούς παίκτες στο Κορωπί και πώς θα πάρουν τη συγκεκριμένη απόφαση.

Την συγκεκριμένη στιγμή, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θέλει να φύγει από τον Παναθηναϊκό και ΟΛΟΙ απολαμβάνουν τη θητεία τους στο Τριφύλλι (το ζήτημα με τον Μπρινιόλι είναι οικονομικό). Αν φύγει ο Ιβάν, ένας… Θεός ξέρει ποιος θα έρθει και με τι ιδέες.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ο Ιβάν έχει κάνει τα λάθη του έως τώρα, όμως, δεν μπορεί να μην έχει την ευκαιρία να τα διορθώσει. Το φυσιολογικό, είναι να γίνουν λάθη. Όμως, τώρα, ο Παναθηναϊκός είναι πιο ισχυρός με +10 εκατ. ευρώ από την Ευρώπη και ο Ιβάν που έχει και την ψήφο εμπιστοσύνης από τον Αλαφούζο, είναι σίγουρο πως θα κάνει το καλύτερο δυνατόν για να παρουσιάσει μια ακόμη πιο δυνατή ομάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News