Παναθηναϊκός: Άγγλοι για Ιωαννίδη στη Λεωφόρο

Ιωαννίδης: «Πρώτη φορά πέρασαν τη σέντρα και δεχθήκαμε γκολ - Πρέπει να βελτιωθούμε»

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι περιζήτητος τη φετινή χρονιά με τις σπουδαίες εμφανίσεις που κάνει, καθώς ομάδες του εξωτερικού στέλνουν σκάουτερ να τον παρακολουθήσουν!

Ο Φώτης Ιωαννίδης αποτελεί το πιο hot όνομα του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν, καθώς πραγματοποιεί σεζόν καριέρας έχοντας απίστευτα ποσοστά. Μάλιστα ο διεθνής φορ είναι εξαιρετικός και με την εθνική Ελλάδος ανεβάζοντας τις μετοχές του συνεχώς.

Φέτος ο 23χρονος άσος του Τριφυλλιού πραγματοποιεί σεζόν καριέρας και είναι συνεχώς από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας στα παιχνίδια που εκείνη δίνει σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Γι’ αυτό το λόγο δεν είναι τυχαίο ότι ομάδες όπως οι Άιντραχτ, Στουτγκάρδη, Μπολόνια ενδιαφέρονται ενεργά για την απόκτησή του και «τσεκάρουν» συνεχώς τις αγωνιστικές του επιδόσεις και γενικότερα την πορεία του.

Παρ’ όλα αυτά οι συγκεκριμένες δεν είναι οι μοναδικές ομάδες που θέλουν τον Έλληνα striker διότι στο παιχνίδι έχει μπει και η Γουέστ Χαμ, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του «sdna.gr» έστειλε σκάουτερ στο χθεσινό παιχνίδι στη Λεωφόρο, προκειμένου να καταγράψει τα πάντα για τον Φώτη Ιωαννίδη.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Ντέιβιιντ Μόγιες έχει εισηγηθεί την απόκτηση σέντερ φορ, καθώς οι Αντόνιο-Ινγκς δεν έχουν θετική εικόνα φέτος, ενώ ο Μουμπάμα δεν έχει φτάσει ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο και είναι 19 ετών.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News