Νέο πρόβλημα στον Παναθηναϊκό - Εκτός ο Βέρμπιτς

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ματς με τον Ατρόμητο με το απουσιολόγιο να μεγαλώνει συνεχώς.

Νέο πρόβλημα στον Παναθηναϊκό - Εκτός ο Βέρμπιτς

Ο Παναθηναϊκός μία μέρα μετά τον αποκλεισμό του από τη Μακάμπι Χάιφα ξεκίνησε κατευθείαν την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι την Κυριακή (17/12-20:30).

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε να μεγαλώνει το απουσιολόγιο πάντως, καθώς ο Φίλιπ Τζούρισιτς παραμένει στα πιτς, ενώ πρόβλημα έχει και ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς.

Πιο αναλυτικά ο Σέρβος μεσοεπιθετικός που ήταν νοκ-άουτ για το παιχνίδι με τη Μακάμπι λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα, συνέχισε τη θεραπεία του με αποτέλεσμα να μην ακολουθήσει το υπόλοιπο πρόγραμμα της ομάδας.

Από την άλλη πλευρά εκτός έμεινε και ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από μια ίωση.

Τέλος, όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στη Μακάμπι Χάιφαακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι με περιορισμούς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr