Ο «παρτενέρ» του Σπόραρ στη Σλοβενία έβαλε γκολάρα στο Champions League (vid)

Η Σλοβενία έχει συνθέσει ένα δυνατό δίδυμο με Σπόραρ – Σέσκο στην εθνική ομάδα με τον δεύτερο να δίνει το προβάδισμα στη Λειψία κόντρα στους Γιανγκ Μπόις.

Ο «παρτενέρ» του Σπόραρ στη Σλοβενία έβαλε γκολάρα στο Champions League (vid)

Με καταπληκτική ενέργεια του Σέσκο η Λειψία άνοιξε το σκορ στην Ελβετία κόντρα στους Γιανγκ Μπόις του Σεχ Νιάς.

Ο Σλοβένος επιθετικός με χρηματική αξία τα 30 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το Transfermarkt, πέτυχε ένα όμορφο γκολ στο Champions League με κοφτή ντρίμπλα και εκτέλεση με το αριστερό.

Υπενθυμίζεται ότι η Σλοβενία των Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς θα αντιμετωπίσει το καλοκαίρι στο Euro τη Σερβία των Τζούρισιτς και Μλαντένοβιτς.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr