Εντυπωσιάστηκε με Βαγιαννίδη ο Γιοβάνοβιτς - Η κίνηση στη Συνέντευξη Τύπου (vid)

Εντυπωσιάστηκε με Βαγιαννίδη ο Γιοβάνοβιτς - Η κίνηση στη Συνέντευξη Τύπου (vid)

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης έκλεψε τις εντυπώσεις και εκτός αγωνιστικού χώρου κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του στη Σ.Τ για το παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα.

Ο νεαρός μπακ του Παναθηναϊκού αποκόμισε ακόμη μια εμπειρία, καθώς εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη Σ.Τ ενός ευρωπαϊκού αγώνα.

Εκείνος, όχι μόνο ανταποκρίθηκε σε αυτήν την «αποστολή», αλλά εντυπωσίασε με την ωριμότητά του και τον προπονητή του, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά και τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας, Νικόλα Βασιλαρά.

Η αναφορά του «Βάγια» στον πόλεμο του Ισραήλ και η ευαισθητοποίησή του πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, δεν γινόταν να μη «χειροκροτηθεί» από το πάνελ.

Ο Σέρβος τεχνικός έσπευσε να του δώσει ένα high five για αυτά που είπε μπροστά στους εκπροσώπους του Τύπου, ενώ και ο Νικόλας Βασιλαράς συμπλήρωσε πως ήταν πολύ καλός.

Δείτε στο 5:25:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News