Παναθηναϊκός: Θα τα καταφέρει άραγε το Τριφύλλι;

Δεν κουνιέται! Η βαθμολογία μετά το Κηφισιά-Παναθηναϊκός

Θα είναι πολύ καλό ο Παναθηναϊκός να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κόνφερενς, έχοντας μείνει τόσα χρόνια εκτός Ευρώπης!

Άλλο ένα κατόρθωμα που θα πιστωθεί στον Ιβάν κι ας μην ξετρελαίνει τους πάντες στον περίγυρο του κλαμπ, τον γουστάρουν 100% οι παίκτες του κι αυτό του Σέρβου του αρκεί.

Στο Κορωπί λένε πως ο κόουτς σημαδεύει τους συνεργάτες του. Τους ποδοσφαιριστές τους κατηχεί με μια νοοτροπία ξεχωριστή, τους μαθαίνει ότι είναι ευκολότερο μια ομάδα για να κερδίζει να παίζει καλά, παρά να “κλέβει” τα ματς.

Λέει διαρκώς ότι το μυστικό στον πρωταθλητισμό είναι η νοοτροπία κι επιβάλλει στο Κορωπί τις αρχές ενός συγκεκριμένου επιθετικού ποδοσφαίρου, αναζητώντας κάθε φορά τους παίκτες που θα τον βοηθήσουν να είναι μπροστά με πλουραλισμό.

Σήμερα παίζεις επίθεση με άλλους τρόπους. Άλλοι παίζουν επιθετικά, γιατί κάνουν σωστά αντεπιθέσεις, άλλοι γιατί μεταφέρουν γρήγορα τη μπάλα από την άμυνα στη επίθεση (transition game), άλλοι γιατί δεν παίζουν με στατικούς φορ, αλλά με παίκτες που βγαίνουν μπροστά με συνεργασίες – το τελευταίο το αγαπά πολύ ο Ιβάν.

Ο κόουτς είναι ακόμα στο ξεκίνημά του στον Παναθηναϊκό, μακάρι να ευνοήσουν οι συγκυρίες και να τον δούμε χρόνια στον σύλλογο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News