ΕΠΟ: «Επιστολή στους υπουργούς για συνάντηση με τους διαιτητές»
Η ΕΠΟ ενημέρωσε πως απέστειλε επιστολές στους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Αθλητισμού προκειμένου να γίνει η συνάντηση με τους διαιτητές.
Η ΕΠΟ έκανε γνωστό πως έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου οι διαιτητές να συναντηθούν το συντομότερο δυνατό με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου αλλά και με τον αντίστοιχο του Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απέστειλε σήμερα επιστολές στους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Οικονόμου και τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση. Με τις επιστολές αυτές ζητείται συνάντηση των υπουργών με αντιπροσωπεία των διαιτητών, σε υλοποίηση σχετικής απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σλούκας: Χυδαίο μήνυμα στη σύζυγό του μετά τον τραυματισμό του (pic)
- Κοτζιάς: «Έδωσε» σκορ για το Βαλένθια-Παναθηναϊκός - Η πρόβλεψη
- Τραυματισμός Σλούκα: Τι κρατά ζωντανό το θετικό σενάριο στον Παναθηναϊκό
- Τσάρλι: «Έντονη συζήτηση Μπενίτεθ και Κοτσόλη - Τι ισχύει για Λουτσέσκου - Αλμέιδα» (vid)
- Παναθηναϊκός: Τα ματς που χάνει σίγουρα ο Σλούκας, ποτέ ξεκαθαρίζει το ακριβές διάστημα