ΕΠΟ: «Επιστολή στους υπουργούς για συνάντηση με τους διαιτητές»

ΕΠΟ

Η ΕΠΟ ενημέρωσε πως απέστειλε επιστολές στους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Αθλητισμού προκειμένου να γίνει η συνάντηση με τους διαιτητές.

Η ΕΠΟ έκανε γνωστό πως έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου οι διαιτητές να συναντηθούν το συντομότερο δυνατό με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου αλλά και με τον αντίστοιχο του Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: 

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απέστειλε σήμερα επιστολές στους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Οικονόμου και τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση. Με τις επιστολές  αυτές ζητείται συνάντηση των υπουργών με αντιπροσωπεία των διαιτητών, σε υλοποίηση σχετικής απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News