Super League: Διαψεύδει η ΠΑΕ ΟΦΗ τα σενάρια για τον Πουρσανίδη

Super League: Διαψεύδει η ΠΑΕ ΟΦΗ τα σενάρια για τον Πουρσανίδη

Άμεση ήταν η απάντηση της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφορικά με τις πληροφορίες που ήθελαν τον Ηλία Πουρσανίδη ν’ αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου της Super League.

Με πρωτοβουλία του Γιάννη Αλαφούζου και του Παναθηναϊκού στο Δ.Σ της Super League που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι, θα συζητηθεί και η πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη από την προεδρία της Super League.

Μάλιστα νωρίτερα είχαν βγει πληροφορίες που ανέφεραν πως τα ηνία, σε περίπτωση που δε συνεχίσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, θα τα πάρει ο Ηλίας Πουρσανίδης, ο οποίος έχει την εκτίμηση όλων λόγω του ήθους και της προσωπικότητάς του.

Παρ’ όλα αυτά τ’ αντανακλαστικά της ΠΑΕ ΟΦΗ ήταν άμεσα, καθώς οι «ασπρόμαυροι» διέψευσαν κατηγορηματικά κάθε ενασχόληση του Ηλία Πουρσανίδη με την προεδρία της Super League.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Ορισμός αναβληθέντων αγώνων 14ης αγωνιστικής, τροποποίηση ορισμού αγώνων 15ης και 16ης αγωνιστικής, ορισμός αγώνων 17ης και 18ης αγωνιστικής κανονικής περιόδου Πρωταθλήματος Stoiximan Super League ανδρών και τροποποίηση ετήσιου συνοπτικού προγράμματος του τελευταίου μετά την από 7/12 ανακοίνωση της Κ.Ε.Δ. / Ε.Π.Ο. Τοποθέτηση του Συνεταιρισμού επί των πρόσφατων γεγονότων στο χώρο της διαιτησίας.

2. Από 22/11/2023 κοινό έγγραφο αίτημα έντεκα (11) ΠΑΕ – μελών του συνεταιρισμού περί άμεσης διακοπής της συνεργασίας του Συνεταιρισμού με τον κ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News