Αυτός είναι το φαβορί για αντι-Μαρινάκης στην προεδρία - Τι γίνεται με Αλαφούζο

Στη Λεωφόρο ο Γιάννης Αλαφούζος για το παιχνίδι με τη Ρεν

Ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που πήρε την πρωτοβουλία για την καθαίρεση του Βαγγέλη Μαρινάκη από την προεδρία της Super League με τις εξελίξεις να είναι πολλές.

Ο Παναθηναϊκός έπειτα από πρωτοβουλία του Γιάννη Αλαφούζου ξεκίνησε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να φύγει από τη θέση που τώρα κατέχει στη Super League ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μάλιστα οι πράσινοι βρήκαν συμπαραστάτες στο πλευρό των άλλων μεγάλων ομάδων και σήμερα στο Δ.Σ της Super League αναμένεται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις και γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

Από εκεί και πέρα, όπως σας αναφέραμε νωρίτερα, ο Γιάννης Αλαφούζος είναι ιδιαίτερα αρεστός από τις υπόλοιπες ομάδες και θα τον ήθελαν ως πρόεδρο της Super League, ωστόσο αυτή τη στιγμή δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες αυτό το σενάριο.

Συγκεκριμένα το νούμερο ένα φαβορί για την προεδρία της Super League είναι ο Ηλίας Πουρσανίδης, ο οποίος είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου κι έχει επίσης την εκτίμηση όλων λόγω του ήθους και της σοβαρότητάς του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News