Θέλουν τον Αλαφούζο για πρόεδρο της Super League!

Στη Λεωφόρο ο Γιάννης Αλαφούζος για το παιχνίδι με τη Ρεν

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, αρκετές ομάδες θέλουν τον πρόεδρο τυ Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο, να ηγηθεί στην Super League.

Η Stoiximan Super League 1 είχε συγκαλέσει εδώ και μέρες συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης (για την Τρίτη) όπου επρόκειτο τεθούν επί τάπητος το ζήτημα του προγράμματος αλλά και της αποχώρησης του Κλάτενμπεργκ. Τελικώς η ατζέντα της συζήτησης θα έχει και άλλα πράγματα.

Σε αυτά τα θέματα προστέθηκε και η πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη που εφόσον περάσει από το Δ.Σ. σημαίνει πώς η Λίγκα θα πορευθεί μετά με νέο πρόεδρο. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού είχε εκλεγεί ως πρόεδρος της Λίγκας στις 24 Ιουνίου του 2022.

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ του Βασίλη Βέργη, αρκετές ομάδες θέλουν τον πρόεδρο τυ Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο, να ηγηθεί στην Super League.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος γράφει στη Livesport:

«Η πρωτοβουλία του κ. Αλαφούζου μοιάζει βγαλμένη και από το άμεσο μέλλον. Και τούτο διότι οι ΠΑΕ που καταθέτουν την πρόταση μομφής θεωρούν ότι εκείνος πρέπει να ηγηθεί στην επόμενη μέρα της Λίγκας καθώς έχει τις καλύτερες σχέσεις με την κυβέρνηση και μπορεί να πετύχει μέσω συζητήσεων τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Τα οποία στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι άλλα από την άρση των παντελώς άδικων μέτρων εις βάρος του ποδοσφαίρου όπως αυτά ανακοινώθηκαν χθες από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη. Μέτρα με τα οποία η κυβέρνηση μπορεί να φωτογραφίζει ξεκάθαρα τον Ολυμπιακό όμως με την απόφασή της για κλείσιμο όλων των γηπέδων της Super League 1 για ένα δίμηνο ΤΙΜΩΡΕΙ ΟΛΕΣ τις ΠΑΕ και τους οπαδούς τους που ουδεμία ευθύνη φέρουν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News