Μπάχαλο με το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός!
Αδιάβαστος πιάστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφορικά με τη μοίρα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος σε σχέση με τα νέα μέτρα κατά της οπαδικής βίας.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στην ανακοίνωσή του για τα νέα μέτρα που στόχο έχουν να πατάξουν την οπαδική βία αναφέρθηκε στη Super League και τη Super League 2.
Στην αναφορά του όμως ξέχασε να μιλήσει για το Κύπελλο Ελλάδος, στο οποίο μέσα στον Ιανουάριο, μεταξύ άλλων, θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό.
Μάλιστα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην περίπτωση αυτή πιάστηκε αδιάβαστος, καθώς δεν είχε ενημέρωση για τη συγκεκριμένη διοργάνωση, μη ξέροντας τελικά τι να απαντήσει.
Αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Πρέπει να γίνει διευκρίνηση σχετική από το αρμόδιο υπουργείο. Σίγουρα αυτό αφορά τις ομάδες Super League 1. Πρέπει να υπάρξει σχετική διευκρίνιση από το υπουργείο Αθλητισμού. Θα επανέλθουμε σε αυτό με διευκρίνιση».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η υπόθεση που μπορεί να φέρει ξαφνικές εξελίξεις
- Παναθηναϊκός: Ελληνική λύση για το κέντρο και μια «λεπτομέρεια» που αλλάζει τα δεδομένα
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ γυρίζει σελίδα με... τριπλό «χτύπημα»
- "Η Γκρέμιο ανακοινώνει Τετέ τις επόμενες ώρες"
- Μπλαζεβίτσιους: «Αυτό θα ευχηθώ για Λεσόρ και Παναθηναϊκό»