Mανούχος: «Να σταματήσουν οι δηλώσεις μέσω αφαίρεσης βαθμών ή τιμωρίας έδρας - Έκανα κι εγώ λάθος στην αποβολή του Αράο»

Ο διεθνής διαιτητής, Βαγγέλης Μανούχος, παραδέχθηκε το λάθος του στην αποβολή του Γουίλιαν Αράο, ενώ έπειτα μίλησε για τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί.

Επίσημο: Αυτός θα διευθύνει το παιχνίδι Παναθηναϊκός - Ατρόμητος

Ο διεθνής διαιτητής, Βαγγέλης Μανούχος, μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για τα τελευταία ζητήματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, τη στάση των διαιτητών αλλά και ένα σημαντικό λάθος που ο ίδιος έχει κάνει.

Συγκεκριμένα παραδέχθηκε πως η αποβολή στον Γουίλιαν Αράο δεν έπρεπε να δοθεί από τον ίδιο, καθώς στη συγκεκριμένη φάση δεν υπάρχει καν επαφή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Τα μέτρα είναι ένα πρώτο βήμα, δεν είναι πανάκεια. Οι μεγάλες ομάδες να κάνουν συμφωνία κυρίων. Να σταμτήσουν οι δηλώσεις μέσω αφαίρεσης βαθμών ή ποινής κεκλεισμένων των θυρών.

Το θέμα είναι αυτά που συμβαίνουν εκτός των γηπέδων και όχι τόσο εντός των γηπέδων. Υπάρχουν κάποια site που είναι φανατικά και μιλούν για τη διαιτησία. Εκεί νιώθουμε απροστάτευτοι

Αυτή τη στιγμή το σύνολο των διαιτητών δεν είναι θετικό για να παίξουν το επόμενο Σαββατοκύριακο. Αν δε νιώσουμε ασφαλείς δεν πρόκειται να γυρίσουμε.

Τέλος αναφερόμενος στην αποβολή του Αράο στον αγώνα Λαμία – Παναθηναϊκός, είπε: “Έκανα κι εγώ σοβαρό λάθος, ήταν η αποβολή παίκτη του Παναθηναϊκού ενώ δεν υπήρχε επαφή , αλλά από το σημείο που βρισκόμουν νόμισα ότι υπήρξε επαφή».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr