Παναθηναϊκός: Να αποδείξει ότι έχει επιστρέψει στην Ευρώπη

Πέταξε βαθμούς στο πρωτάθλημα η Μακάμπι Χάιφα!

Ο Παναθηναϊκός παίζει ένα παιχνίδι γεμάτο «πρέπει» την ερχόμενη Πέμπτη κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα και θέλει να επιστρέψει εκεί που πραγματικά ανήκει.

Ο Παναθηναϊκός την ερχόμενη Πέμπτη δίνει ένα ματς που χαρακτηρίζεται ως «game of the season», μέχρι το επόμενο, καθώς το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα θα καθορίσει τη μοίρα του συλλόγου στην Ευρώπη.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όπως σας αναφέραμε, βήμα-βήμα έχει εξελιχθεί και εμφανίζεται όλο και πιο δυνατή στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι.

Παρ’ όλα αυτά την ερχόμενη Πέμπτη και συγκεκριμένα κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, οι πράσινοι θα κληθούν ν’ αποδείξουν σ’ όλη την Ευρώπη, ότι έχουν επιστρέψει στην αγκαλιά της και πως πλέον ανήκουν και πάλι εκεί.

Το έργο για τον Παναθηναϊκό δε θα είναι εύκολο, όμως η πρόκληση είναι τεράστια και αρκετά εφικτή για μια ομάδα που απήχε τα προηγούμενα χρόνια από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με αποτέλεσμα να πέσει στο Club Ranking κάτω από τη 250η θέση, ενώ βρισκόταν στη 18η!

Είναι ζήτημα τιμής ουσιαστικά για όλον τον οργανισμό να ανταπεξέλθει σε μία ακόμα πρόκληση που αφορά την Ευρώπη, καθώς φέτος το Τριφύλλι έχει μαζέψει, ήδη, 3.000 βαθμούς και μια ενδεχόμενη πρόκριση σε νοκ άουτ φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης θα του δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσει πράγματα και να αποδείξει ότι πλέον έχει επιστρέψει για τα καλά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News