Παναθηναϊκός: Ο μεγάλος στόχος που κυνηγάει 14 χρόνια μετά

Παναθηναϊκός: Κορυφαίος μετά τον Μπρινιόλι - Έπαιξε με καθαρό μυαλό

Ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα θα διεκδικήσει την ερχόμενη Πέμπτη να προκριθεί σε νοκ άουτ φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανέλαβε τις τύχες του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 2021 κι αυτό που έβαλε σαν στόχο από τότε ήταν η συνεχής εξέλιξη του συλλόγου.

Ο Σέρβος τεχνικός βήμα-βήμα κατάφερε να εξελίξει το σύλλογο και συνεχώς προσθέτει όλο και περισσότερα λιθαράκια στο όλο δημιούργημα.

Μάλιστα την ερχόμενη Πέμπτη ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του μια τεράστια πρόκληση απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα, καθώς με νίκη ή ισοπαλία θα συνεχίσει στην Ευρώπη και τον χειμώνα.

Συγκεκριμένα οι πράσινοι αν φέρουν ένα από τα δύο ευρωπαϊκά αποτελέσματα θα συνεχίσουν στη νοκ άουτ φάση του UEFA Conference League κι ουσιαστικά θα κάνουν ένα ακόμα βήμα εξέλιξης μέσα στην τελευταία τριετία περίπου.

Ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός με πρόκριση θέλει να φτάσει μέσα στο νέο έτος τα 14 ευρωπαϊκά ματς τη φετινή σεζόν, όταν την τελευταία πενταετία είχε μόλις δύο, ενώ θα έχει πιθανότητες να παίξει περισσότερα παιχνίδια εφόσον προκριθεί από τις νοκ άουτ φάσεις.

Με λίγα λόγια όλοι οι άνθρωποι του Τριφυλλιού έχουν βάλει ως στόχο να δουν την ομάδα να συμμετέχει στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στο House of European Football, στην έδρα της UEFA στη Νιόν, για τα playoffs εισόδου στους “16” του Europa Conference League που θα διεξαχθούν στις 15 και 22 Φεβρουαρίου 2024.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News