Αλήθεια, πού το έχετε δει παγκοσμίως αυτό;

Αλήθεια, πού το έχετε δει παγκοσμίως αυτό;

Και εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, έρχεται η Κυβέρνηση να τα «τινάξει» όλα στον αέρα!

Στα πιο κρίσιμα παιχνίδια της χρονιάς στην Ευρώπη συζητιέται από την Κυβέρνηση το σενάριο να πραγματοποιηθούν οι αγώνες μόνο (!) με την παρουσία φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας.

Αυτό, δεν έχει γίνει πουθενά στον κόσμο, δεν αποκλείεται να το δούμε στην Ελλάδα το 2023 μ.Χ.

Η απόφαση αυτή, πέρα ότι θα στερήσει στις ομάδες τον 12ο παίκτη, θα θέσει εκ νέου σε κίνδυνο την κοινωνία, καθώς μετά από μια τέτοια δράση… θα υπάρξει αντίδραση. Και όχι στα γήπεδα, αλλά σε πιο «κοινές» θέες.

Ήδη έχει σηκωθεί κύμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην περίπτωση που «σφραγιστεί» τη Δευτέρα μια τέτοια κίνηση από την Κυβέρνηση, δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα δυσάρεστα περιστατικά.

Όπως ανέφερε και ο Γιάννης Αλαφούζος, αυτό που επεξεργάζονται τα κυβερνητικά στελέχη, αποτελεί… ντροπή και μόνο ντροπή. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από την πλευρά του, ανέφερε πως δεν πρόκειται να εναρμονιστεί με ένα τέτοιο μέτρο.

Η αρνητική ενέργεια στον ελληνικό αθλητισμό δεν έχει «ακουμπήσει» το ΟΑΚΑ που αποτελεί πραγματικά, μια επιλογή για τον φίλαθλο του Παναθηναϊκού προκειμένου να διασκεδάσει και να περάσει όμορφα τη μέρα του με τις άπειρες επιλογές που έχει διαθέσιμες στο ανακαινισμένο γήπεδο στο Μαρούσι.

Με τον αποκλεισμό των θεατών (της γηπεδούχου ομάδας) και τη διεξαγωγή ημικεκλεισμένων παιχνιδιών (το… γράψαμε κι αυτό) δεν πρόκειται να αντιμετωπιστεί κανένα πρόβλημα, ενώ το… μάρμαρο θα πληρώσει ο απλός φίλαθλος που δεν σχετίζεται με περιστατικά βίας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News