Παναθηναϊκός: Δεν έχει τέλος η ατυχία με Έρικ Πάλμερ-Μπράουν, τότε επιστρέφει!
Ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν ήρθε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι για να αντικαταστήσει τον πρώην πράσινο Ζβόνιμιρ Σάρλια.
Ο Αμερικανός αποκτήθηκε από την Τρουά και από τις πρώτες μέρες στο Κορωπί έδειξε ότι είναι ένας παίκτης με ποιότητα ο οποίος βγάζει εμπιστοσύνη και σταθερότητα.
Μάλιστα, τα ίδια έλεγαν και οι συμπαίκτες του αλλά και οι προπονητές του Παναθηναϊκού στις προπονήσεις.
Όμως ο Αμερικανός πρόλαβε να παίξει μόλις 2 παιχνίδια και αυτά όχι ολόκληρα λόγω ενός προβλήματος στον αστράγαλο.
Σαν να μην έφτανε αυτό, το πρόβλημα έγινε ακόμα μεγαλύτερο όταν ο παίκτης υπέστη οστικό οίδημα στον αστράγαλο.
Και φτάνουμε στο σήμερα, όπου ο Μπράουν βρίσκεται ακόμα στα πιτς και έχει συμπληρώσει 3 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.
Τώρα ο Μπράουν δείχνει καλύτερα και αναμένεται τις επόμενες μέρες να ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα.
Όμως για να είναι έτοιμος θα αγωνιστεί θα χρειαστούν τουλάχιστον 3 με 4 εβδομάδες προπονήσεων.
Αυτό σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να είναι έτοιμος γύρω στα μέσα του Ιανουαρίου μένοντας έτσι συνολικά 4 μήνες εκτός δράσης.
Τέλος, ο Παναθηναϊκός όπως όλα δείχνουν θα έχει και πάλι 4 επιλογές στα στόπερ τον Γενάρη όπου θα αποκτηθεί ένας στόπερ που θα αντικαταστήσει τον τραυματία Μάγκνουσον και θα επιστρέψει ο Μπράουν.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα χρήματα που βρέθηκαν ψηλά στην ντουλάπα ποιανού είναι;»
- Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός σήμερα (24/10) στο μπάσκετ – Το κανάλι
- Παναθηναϊκός: Σενάριο για Μαυροπάνο – Τι ζητά η Γουέστ Χαμ
- Διαμαρτυρίες Μπαρτζώκα μετά τη Φενέρ - Χειροκρότησε τους... διαιτητές! (vid)
- Ξέσπασμα Μπόγρη για το σκάνδαλο: «Νόμιζαν ότι είναι άτρωτοι – Δεν πήγαν να θάψουν τα λεφτά σε ένα χωράφι!» (vid)