Παναθηναϊκός: Ώρα μηδέν για τον Σπόραρ!

Σπόραρ: «Το πέναλτι δεν το σκοράραμε, αλλά κρατάμε το καλό αποτέλεσμα»

Η ώρα της κρίσης για τον Αντράζ Σποράρ πλησιάζει.

Τώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία ο Σλοβένος θα έχει την ευκαιρία να πάρει ρεβάνς για το περσινό χαμένο πέναλτι με τον Βόλο και το “τσαφ” στην έδρα της Μπράγκα.

Για πολλούς από την μη ευστοχία του χάθηκαν ένα πρωτάθλημα κι οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ!

Η αλήθεια είναι πως ο ακριβοπληρωμένος φορ είναι εντελώς εκτός ρυθμού και ο Ιβάν που τόσο τον στηρίζει πρέπει να τον βοηθήσει να συνέλθει.

Ο τρόπος που παίζει ο Αντράζ ενοχλεί στο μάτι. Δεν λέμε πως είναι ο χειρότερος που έχουμε δει, δεν παίζεις όμως έτσι τη θέση του φορ.

Κάνει διαρκώς πράγματα που δεν δίνουν τη δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να επιτεθεί.

Είτε βγαίνει εκτός περιοχής με πλάτη είτε στα άκρα, ή που θα κολλήσει την μπάλα πάνω του και θα σταματήσει τη ροή της ανάπτυξης ή θα εμπνευστεί κάποια παράξενη ενέργεια και θα χαθεί η μπάλα.

Παίζει ένα άθλημα που ξέρουν οι πάντες ότι μέσα στην περιοχή δεν υπάρχει χρόνος και απαιτείται γρήγορη απόφαση, ο Αντράζ Σπόραρ όμως τα κάνει όλα αργά, με το πάσο του.

Λες και παίζει το ποδόσφαιρο σ’ έναν δικό του, διαφορετικό χρόνο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News