Παναθηναϊκός: Έρχεται για τα... καλά ο Αϊτόρ!

Αϊτόρ: «Σήμερα έπρεπε να κερδίσουμε»

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού απογοητεύτηκαν για την αναβολή της αγωνιστικής μιας κι ήθελαν να ξαναδούν τον Αϊτόρ πάνω στο ανέβασμά του.

Ο κόσμος έχει κάθε λόγο να είναι ενθουσιασμένος με την παράσταση του Ισπανού κόντρα στον ΟΦΗ.

Δεν χωρά συζήτηση για το αν ο συγκεκριμένος είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που το επίπεδο του είναι πολύ πάνω από τη λίγκα μας.

Το μόνο που θα χρειαστεί είναι χρόνο για να βρεθεί σε καλό ατομικό επίπεδο, στο κάτω κάτω με τον εαυτό του αντίπαλο παίζει κυρίως αφού ο τραυματισμός στο γόνατο είναι ο χειρότερος για κάθε αθλητή.

Δεν χρειάζονται πολλές αναλύσεις για τον ποδοσφαιριστή, τον γνωρίζουμε όλοι. Η διοίκηση έκανε δώρο στον προπονητή, ανανεώνοντάς τον, κρατώντας στο Κορωπί παίκτη που μπορεί να κάνει πιο εύκολο το έργο του.

Που με ευκολία μπορεί να προσφέρει σε όλους τους τομείς. Δημιουργία, μεταφορά μπάλας, συνεργασία, ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα, πλάτος, ταχύτητα, ποιότητα, εκτέλεση.

Ο Αϊτόρ έχει τα πάντα. Μπορεί να χρειαστεί λίγο χρόνο για να μας δείξει τον πραγματικό του εαυτό, όμως η ποιότητα του, το ποδόσφαιρο που παίζει, είναι πάνω από τους μ.ο του ποδοσφαίρου μας.

Είναι τέτοια η πληρότητα του και τόσα πολλά αυτά που είναι ικανός να κάνει σε υψηλό βαθμό που μπορεί να κάνει την διαφορά ακόμα και χωρίς να είναι στην ιδανική ατομική κατάσταση.

Που να είναι και σε φόρμα, δηλαδή…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News